Connect with us

Alba

FOTO: ACCIDENT pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, în zona Cristian. O mașină, avariată

Published

on



Un accident rutier s-a produs duminică dimineața, pe Autostrada A1, sensul Sibiu – Sebeș. Din primele informații, în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism.

Accidentul s-a produs pe porțiunea de urcare spre tunelul din zona localității Cristian.

Cel mai probabil, evenimentul rutier s-a produs după ce șoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condițiile meteorologice (carosabil umed, ploaie torențială).

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat duminică…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Noi avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de ploi torențiale și abundente, în Alba și alte județe din țară. Unde va fi Cod Roșu

Published

on

Meteorologii au actualizat și extins duminică avertizările de ploi torențiale și abundente. Astfel, județul Alba se află duminică sub Cod Galben și Portocaliu de instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ. 

În județul Galați, în noaptea de duminică spre luni este în vigoare o avertizare Cod Roșu de ploi torențiale. Ploi însemnate cantivativ, ninsori și intensificări ale vântului la munte sunt așteptate în mai multe județe din țară, până marți dimineața. 

Autoritățile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Comunicat Mircea Hava: Grupul PPE cere ca Uniunea Europeană să urgenteze ajutorul financiar pentru victimele inundațiilor

Published

on

Așa cum am văzut cu toții, luna septembrie a semănat dezastru în mai multe țări din Europa, între care România, Polonia, Cehia, Austria, Slovacia sau Germania. Ploi torențiale și inundații au dus la moartea a peste 20 de persoane și la distrugeri materiale fără precedent în ultima perioadă.

Realitatea ne demonstrează, încă o dată dacă mai e cazul, că reacția UE în fața unor asemenea calamități trebuie ferm îmbunătățită, pentru a ne putea proteja cât mai bine cetățenii aflați în grea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ceremonialul schimbului de gardă cu Garda Cetății Alba Carolina, reprogramat din cauza ploii

Published

on

Ceremonialul schimbului de gardă cu Garda Cetății Alba Carolina, care urma să aibă loc duminică, 29 septembrie, de la ora 12:00, va fi reprogramat pentru o dată ulterioară, din cauza condițiilor meteo, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Potrivit programului oficial, spectacolul urma să fie oferit de Garda Mică (13 persoane și 3 cai), pe pietonala Mihai Viteazul, între porțile a IV-a și a III-a, cu ceremonial de schimb de gardă la ambele porți.

Ceremonialul schimbului de gardă adună în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

ANAF vinde mașini și utilaje confiscate. Prețuri între 990 și 48.000 de euro. Licitațiile organizate în luna octombrie

Published

on

ANAF vinde mașini și utilaje confiscate. Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează în luna octombrie mai multe licitații publice pentru vânzarea de mașini, motociclete și utilaje confiscate sau intrate în proprietatea statului. 

Acestea sunt organizate de către direcțiile generale regionale, prin administrațiie județene. Licitațiile reprezintă o oportunitate pentru cei interesați de achiziționarea unor autovehicule sau utilaje industriale, la prețuri mai mici decât cele de pe piață.

ANAF…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement