Connect with us

Brasov

FOTO: ACCIDENT rutier MORTAL pe un drum județean din județul Brașov. Impact între o autoutilitară și un autoturism

Publicat


Accident rutier mortal pe un drum județean din județul Brașov. O persoană a decedat după impactul dintre autoutilitară și un autoturism, între localitățile Homorod și Cața.

O altă persoană aflată într-una dintre masini a fost rănită fiind necesare acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Brașov ”pe DJ132B, între localitățile Homorod și Cața, județul Brașov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime, pentru una dintre acestea cadrele medicale, sosite la fața locului, declarând decesul.

Cea de-a doua victimă primește îngrijiri medicale la fața locului.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Traficul este blocat.”

Potrivit ISU Brașov la accidentul lprodus între localitățile Homorod și Cața, la sosirea echipajelor de descarcerare două  victime se aflau încarcerate.

Din informațiile primite doar una dintre victime era conștientă.

La locul accidentului ISU Brașov a acționat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă, un echipaj SMURD precum și un echipaj SAJ.

surse: ISU Brașov, IPJ Brașov, Facebook

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Zilele Școlii de Arte Brașov, la cea de-a 48-a ediție! Școala Populară de Arte …

Publicat

Zilele Școlii de Arte Brașov, la cea de-a 48-a ediție!

Școala Populară de Arte și Meserii „Tiberiu Brediceanu” Brașov pregătește evenimentul tradițional care marchează încheierea cursurilor din anul școlar 2020-2021, o încununare a activității elevilor și profesorilor care îi îndrumă în disciplinele artistice.

Pe parcursul săptămânii viitoare vor fi spectacole de coregrafie, muzică ușoară, folclor și teatru, dar și expoziții online de fotografie, pictură, grafică, sculptură, ceramică, artă decorativă, artă populară, iconografie și design vestimentar.

Program:
• Luni, 17 mai, ora 18:00, spectacol de coregrafie „Periplu dansant”, la Centrul Cultural Reduta;
• Marți, 18 mai, Ziua Muzicii… Meer


Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Consiliul Județean Braşov Consiliul JudeÈean Centrul Cultural Reduta gh Brasov wфB. y Școala Populară de Arte și Meserii "Tiberiu Brediceanu" ZILELE SCOLII DE ARTE EDIȚIA XLVIII SPECTACOLE DE: MUZICĂ SALA FESTIVĂ A SCOLII DE ARTE TEATRU SALA FESTIVA SCOLII DE ARTE COREGRAFIE SALA REDUTA EXPOZIȚII DE ARTA ONLINE PE PAGINA DE FACEBOOK 17-21 MAI 2021 INTRAREA LIBERĂ Partener principal media: AP pretul metropola.info ""zilei TRANSILVANIA KVALTEC REDUTA Brasov Universitatea'

Facebook / Consiliul Județean Brașov

Citește mai departe

Brasov

Coliziune între un microbuz și un autoturism, în Brașov. Șoferul vinovat a părăsit locul faptei

Publicat

Un accident rutier a avut loc, miercuri după-amiază, pe o stradă din municipiul Brașov. Trei persoane au fost rănite după o coliziune între un microbuz și un autoturism.

Potrivit IPJ Brașov, la data de 11 mai 2021, în jurul orei 23,00 pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Brașov a avut loc un accident rutier, coliziune între un microbuz și un autoturism, în urma căruia au rezultat trei victime din microbuz.

După producerea accidentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei. Urmare a administrării probatoriului în cauză, conducătorul autoturismului a fost identificat și testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur.

De asemenea, conducătorul auto al microbuzului a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Romania24.ro

Citește mai departe

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Stimaţi parteneri şi colaboratori, UAT JUDEȚUL BRAȘOV, autoritatea administrați…

Publicat

Stimaţi parteneri şi colaboratori,

UAT JUDEȚUL BRAȘOV, autoritatea administrației publice județene constituită pentru dezvoltarea economico-socială a județului, gestionarea patrimoniului acestuia și coordonarea activităților comisiilor comunale și orășenești, în vederea realizării serviciilor publice de interes județean, a obţinut certificarea ISO 9001:2015 și o menține și în perioada de sustenabilitate a proiectului „Sistem de management integrat la standarde europene pentru administraţia județului Braşov” cod SIPOCA 125 şi cod My SMIS 110505.

Fiind în slujba cetățeanului și a societății, oferind servicii de planificare, dezvoltare și administrare a județului Brașov, în scopul creșterii… Meer


Kan een afbeelding zijn van tekst

Facebook / Consiliul Județean Brașov

Citește mai departe

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, participă la eveni…

Publicat

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, participă la evenimentul de lansare a Brașov Cyber HUB, organizat de Agenţia Metropolitană Braşov, la Centrul CATTIA.

Proiectul reunește actori-cheie din domeniul securității cibernetice, având ca membri constituenţi Agenţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Braşov, Centrul Naţional Cyberint, Atos Convergence Creators SRL şi Universitatea „Transilvania” Braşov.

Misiunea Brașov Cyber HUB este să faciliteze colaborarea în vederea consolidării ecosistemului de inovare în domeniul securităţii cibernetice, prin crearea unui hub regional ce reuneşte competenţe existente în acest domeniu, ţintind către un impact regional,… Meer


Kan een afbeelding zijn van scherm en tekst

Facebook / Consiliul Județean Brașov

Citește mai departe