Connect with us

Eveniment

FOTO Accident teribil în Vâlcea. Doi bărbați au murit

Publicat



Un accident s-a produs duminică dimineața în județul Vâlcea, în satul Botorani, comuna Maciuca. Doi bărbați de 26 și 39 de ani au murit după ce mașina în care se aflau a lovit un copac de pe marginea drumului. Pasagerul din dreapta ar fi fost proiectat prin geamul mașinii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, accidentul a fost anunţat duminică dimineaţa, iar la sosirea echipajelor de intervenţie victimele nu prezentau semne vitale, scrie Agerpres.

masina copac

 

160367037 285270199648987 4870477471167640741 n

„Angajaţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘General Magheru’ Vâlcea au fost solicitaţi la un accident rutier în comuna Măciuca, sat Botorani. Apelantul care a anunţat accidentul a comunicat că a…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cum vor arăta buletinele de vot la Alba Iulia. Pe ce poziții se află candidații pentru funcția de primar și Consiliul Local

Publicat

Cum vor arăta buletinele de vot la Alba Iulia, cu ocazia alegerilor locale. În data de 9 iunie alegătorii din Alba Iulia vor merge la urne, la vot. 

Aceștia vor avea de ales candidatul pentru funcția de primar al orașului, dar și lista de consilieri locali. Asta pe lângă alegerile pentru șefia Consiliului Județean Alba, consilierii, dar și listele de euro deputați.

Cine candidează la Alba Iulia pentru funcția de primar

La Alba Iulia pentru funcția de primar vor candida:

Gabriel Pleșa (actualul primar) PNL

Voicu Vușcan PSD

Dana Nanu ADU

Călin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

ORDINEA candidaților pe buletinele de vot la Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj

Publicat

Ordinea candidaților pe buletinele de vot a fost trasă la sorți vineri, 10 mai, de Biroul Electoral Județean Cluj, respectiv Biroul Electoral Municipal Cluj-Napoca. 

BEJ Cluj și BEM Cluj-Napoca au decis ordinea în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO 10-11 mai: Simpozionul Național cu Participare Internațională GeoCAD, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

În perioada 10 -11 mai, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia își deschide porțile pentru comunitatea geodezilor din țară și de peste hotare cu ocazia celei de-a XVI-a ediții a Simpozionului Național cu Participare Internațională GeoCAD.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc vineri, 10 mai, în Amfiteatrul A9 al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Tot vineri a fost deschisă și expoziția de aparatură de specialitate, în Corpul H, etaj I din incinta universității.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Uniunea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Reguli pentru campania electorală, stabilite de AEP. Ce au și ce nu au voie partidele să facă

Publicat

Reguli pentru campania electorală, stabilite de AEP. Ce au și ce nu au voie partidele să facă.

Autoritatea Electorală Permanentă precizează, vineri, că în campania electorală sunt permise doar anumite tipuri de activităţi şi materiale de propagandă, fiind interzisă utilizarea vehiculelor inscripţionate cu sloganuri, imagini ale candidaţilor, organizarea de spectacole, serbări, focuri de artificii, bannerele, mesh-urile, corturile, panourile, steagurile publicitare, precum şi folosirea mesajelor sau a sloganurilor discriminatorii, de incitare la ură şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe