Connect with us

Eveniment

FOTO: Accident tragic pe un drum din Sibiu. Un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața chiar de ziua lui. Ce au descoperit polițiștii

Publicat


Un accident rutier mortal a avut loc, sâmbătă după-amiază pe DJ 141A, în județul Sibiu. Un tânăr și-a pierdut viața după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat pe șosea. Șoferul mașinii era băut și nu avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii rutieri au intervenit la un accident deosebit de grav, produs pe DJ 141A, între localitățile Buia și Mihăileni.

Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism condus dinspre Buia spre Mihăileni a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului, pasagerul dreapta față, un tânăr care azi ar fi împlinit 17 ani, a fost proiectat în afara autoturismului, suferind leziuni incompatibile cu viața.

Conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani și ceilalți doi pasageri care se aflau în autoturism, de 13, respectiv 21 de ani, nu au suferit vătămări corporale.

Toți cei implicați sunt din localitatea Buia.

sibiu acc3

Din verificările efectuate de către polițiști rezultă că cel aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferului îi vor fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând a fi stabilite cu exactitate cauza și circumstanțele producerii acestui nefericit eveniment.

În zona producerii accidentului se circulă îngreunat.

Știrile Romania24.ro pot fi urmărite și pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Bucură-te de „Easter Joyride”, la Iulius Mall Cluj! Poţi câştiga sesiuni de SHOPPING sau chiar un SCUTER full electric

Publicat

Ai luat vopsea colorată? Dar ouă de ciocolată? Sigur nu ai uitat de decorațiunile festive? Ştii că trebuie să porți ceva nou de Paște? Anul acesta, Iulius Mall Cluj te ajută ca, de sărbătorile pascale, să ajungi mai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Plata rovinietei prin SMS. Șoferii mașinilor mici pot plăti pentru o perioadă de o zi sau 10 zile. Care sunt pașii și cât costă

Publicat

Plata rovinietei prin SMS. Șoferii mașinilor mici pot plăti rovinieta prin SMS pentru perioada de valabilitate de o zi sau de 10 zile, potrivit unui ordin al Ministerului Transporturilor publicat recent în Monitorul Oficial. 

Anterior, aceștia puteau plăti rovinieta prin SMS doar pentru perioada minimă de utilizare, respectiv o zi. 

Ordinul nr. 959/2024 pentru modificarea și completarea anexei la Ordinul ministrului transporturilor nr….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Retro Parada Primăverii la Alba Iulia: Bijuterii pe roți în Cetatea Marii Uniri. Ce mașini de colecție sunt expuse

Publicat

Retro Parada Primăverii a început sâmbătă la Alba Iulia. Pasionații de mașini de colecție pot admira peste 80 de exponate de epocă, pe esplanada Obeliscului din Cetatea Alba Carolina.

Printre ele, modele de mașini deosebite, de la unele fabricate în 1923 la altele din anii `80.

Reprezentantul Retromobil Club România, filiala Alba, Mircea Ștefan Grava, este unul dintre cei care promovează în rândul publicului, pasiunea pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Copil de 2 ani, CĂZUT de la etajul 2 al unui bloc din Cluj-Napoca. A fost dus la SPITAL

Publicat

Un copil în vârstă de 2 ani a căzut, sâmbătă, de la etajul 2 al unui bloc de pe str. Mureșului din Cluj-Napoca. Acesta a fost transportat la spital conștient și cooperant.

„Pompierii din cadrul Detașamentului…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe