Connect with us

Eveniment

FOTO: Acțiune a polițiștilor pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză pe Autostrada A3 Turda-Borș. Recordul de viteză, de 226 kilometri pe oră

Publicat


Polițiștii au aplicat amenzi de peste 65.000 de lei, în urma unei acțiuni pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză ROADPOL – Speed Marathon, pe tronsonul de autostradă Târgu Mureș – Chețani. Șase șoferi au fost prinși conducând cu viteză peste limita admisă, iar recordul a fost de 226 kilometri pe oră.

Potrivit IPJ Mureș, la data de 21 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș au derulat activități specifice în baza planului de acțiune ROADPOL – Speed Marathon, atât pe tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu, cât și pe tronsonul Târgu Mureș – Chețani.

Astfel, cu ocazia acțiunii desfășurate pe tronsonul de autostradă Târgu Mureș – Chețani, în intervalul orar 10:00 – 18:30, polițiștii au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 65.940 lei.

Dintre acestea, 67 au fost aplicate ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză, 3 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară, iar restul pentru alte abateri .

Au fost reținute 10 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare .

Exemple

În jurul orei 15:16, polițiștii au depistat un conducător auto, de 23 de ani, din județul Sălaj, în timp ce rula cu o viteză de 197 km/h.

În cauză a fost aplicată o amendă, în valoare de 1305 lei, dispunându-se totodată reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, în jurul orei 18:01, polițiștii au depistat pe Autostrada A3, un bărbat, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 226 km/h.

Șoferului i s-a aplicat o amendă, în valoare de 2900 de lei și s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

De asemenea, în intervalul orar 11:00 – 17:00, alți patru șoferi au fost depistați conducând cu viteze cuprinse între 183 și 191 km/h , depășind astfel limita maximă admisă pe respectivul sector de drum cu mai mult de 50 km/h, iar alți trei conducători auto au fost depistați efectuând manevra de depășire, în zona de acțiune a indicatorului ,,depășirea interzisă”, pe breteaua de ieșire către localitatea Chețani.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Accident cu două autovehicule, pe un drum din Apuseni: Trei persoane au fost rănite

Publicat

Accident pe un drum din Apuseni: Trei persoane au fost rănite și primesc ajutor la fața locului, au transmis reprezentanții ISU Alba. 

Secția de pompieri Câmpeni intervine pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs pe raza localității Mihoiești.

Din informațiile primite ar fi vorba despre două autovehicule implicate. Trei participanți la trafic au fost răniți dar sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Reținut la Cluj pentru înșelăciune. Demonta GPS-ul de pe utilaje de construcții și le închiria. Prejudiciu de sute de mii de lei

Publicat

Un bărbat din Maramureș a fost reținut de polițiștii clujeni, sub acuzația de înșelăciune.

Acesta închiria utilaje de construcții, le demonta sistemele GPS și le „dădea mai departe”, încasând bani…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Admitere în școlile de Poliție 2024: Au început înscrierile. Toate informațiile legate de etape și proceuri

Publicat

Admitere în școlile de Poliție 2024: În perioada aprilie – iulie 2024, se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române.

Este vorba despre Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și despre Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca, pentru formarea agenților de poliție.

Recrutarea candidaţilor se realizează în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Actorul Dorel Vișan (Gr 33 1/2) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca

Publicat

Actorul clujean Dorel Vișan (Gr 33 ½) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca în cadrul unei ceremonii în prezența a peste 30 de membri ai ordinului, eveniment înregistrat…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe