Connect with us

Alba

FOTO: Acțiune de ecologizare derulată de reprezentanții AJVPS Alba, împreună cu elevii Liceului ”Regina Maria” din Alba Iulia

Publicat



Reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarolor Sportivi Alba, împreună cu voluntari de la Liceul de Muzica și Arte Plastice ,,Regina Maria“ din Alba Iulia, au desfășurat sâmbătă o acțiune de ecologizare.

Au participat aproximativ 30 de persoane, care s-au adunat în fața Primăriei Ciugud și apoi s-au deplasat în zona pădurii de la Hăpria.

Acolo au găsit șervețele, sticlă de geam cu inserții de metal (o bucată de geam avea 100 de kilograme), doze de bere, peturi, pungi de plastic și resturi din construcții.

Foto: Felix-Bogdan Dragomir AJVPS

 

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

3 modele de teniși Converse, pentru femei pe care trebuie să le ai! (P)

Publicat

În lumea modei și a încălțămintei, unele piese sunt pur și simplu indispensabile, iar tenișii Converse se numără printre acestea. Cu un amestec perfect între stil iconic și confort durabil, acești pantofi au devenit o alegere preferată pentru femeile din întreaga lume.

În continuare, ne-am propus să evidențiem trei modele de teniși Converse pentru femei, fiecare aducând cu sine o combinație unică de eleganță, confort și versatilitate. Indiferent de preferințele tale în materie de stil, aceste modele îți vor completa garderoba cu un aer de autenticitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Angajări la stat: POSTURI disponibile în instituții publice din județul Alba. LISTA, condiții pentru candidați, calendar

Publicat

Angajări la stat. În perioada mai-iunie sunt organizate mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante în instituții publice din județul Alba. 

Candidații interesați trebuie să îndeplinească mai multe condiții, privind studiile, vechimea de muncă și alte cerințe.

Lista posturilor vacante

Angajări la stat: Alba Iulia

Serviciu de Ambulanță Județean Alba

  • asistent medical generalist PL – Compartimentul de asistență medicală de urgență si transport medical asistat, Stația centrală Alba Iulia (1 post) și Substația Sebeș (1…

    Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sute de amenzi și zeci de dosare penale, după acțiunile Poliției Alba în minivacanța de Paște. Câți șoferi au rămas fără permise

Publicat

Polițiștii din Alba au dat peste 600 de amenzi, au descoperit aproape 80 de infracțiuni și au reținut peste 20 de permise, în minivacanța de 1 Mai și Paște. Trei persoane au fost reținute.

În perioada 30 aprilie-6 mai 2024, peste 180 de polițiști au acționat, zilnic, pe raza județul Alba, pentru prevenirea evenimentelor negative și creșterea siguranței rutiere.

Aceștia au utilizat, în medie, 90 de autospeciale, din care 13 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Structurile de poliție au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bilanțul jandarmilor din Alba, în mini-vacanța de Paște: Au alungat doi urși, au controlat transporturi de lemne și au dat amenzi

Publicat

Bilanțul jandarmilor din Alba, în minivacanța de Paște: Jandarmii din Alba au alungat doi urși din apropierea unor locuințe, au controlat transporturi de lemne, au descoperit 7 infracțiuni și au dat dat amenzi în mini-vacanța de Paște. 

În fiecare zi peste 100 de jandarmi au acționat atât în mod independent cât și în sistem integrat alături de polițiști, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza localităților din județ.

Totodată, colegii de la posturile montane au fost în permanență în teren și au oferit recomandări utile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe