Connect with us

Eveniment

FOTO: Activități desfășurate de jandarmi cu elevii clasei a VIII- a,din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Sfântu Ilie’’ din Toplița

Publicat


sursa foto: Facebook / Jandarmeria Harghita

Jandarmii din Harghita au desfășurat activități în cursul acestei săptămâni, cu elevii clasei a VIII-a a Școlii Gimnaziale ,,Sfântu Ilie’’ sin municipiul Toplița.

Potrivit Jandarmeriei Harghita, în cursul acestei săptămâni, jandarmii au desfășurat activități cu elevii clasei a VIII- a, din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Sfântu Ilie’’, în cadrul programului ,,Săptămâna verde”.

Activitățile au fost derulate la sediul Detașamentului 5 Jandarmi Toplița unde elevii s-au familiarizat cu jandarmii, echipamentele și autospecialele utilizate în misiuni.

Totodată, jandarmii au patrulat în zona unităților de învățământ și au desfășurat activități informativ-preventive, temele aduse în discuție fiind combaterea violenței din mediul școlar, respectul și siguranța școlară cât și răspunderea juridică pe care fiecare elev o are referitor la faptele sale.

„Au avut ocazia să pună întrebări și să afle răspunsuri despre cum se lucrează în sistemul militar.

Îi așteptăm ca în viitorul nu atât de îndepărtat, să ni se alăture cu adevărat echipei noastre, acum că tot ne-au cunoscut”, a mai precizat Jandarmeria Harghita, într-o postare pe pagina de Facebook.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Alin Tișe: Avem finanțare pentru începerea construcției Spitalului Pediatric Monobloc

Publicat

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a anunțat că există finanțate și ca va putea începe construcția Spitalului Pediatric Monobloc.

Președintele CJ Cluj a precizat că există finanțare, practic…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Pensiile ar putea fi virate înainte de sărbători. Când intră pensiile pe luna mai 2024, pe card și prin poștă

Publicat

Pensiile ar putea fi virate înainte de sărbători. Când intră pensiile pe luna mai, pe card și prin poștă. Premierul a cerut ca banii să ajungă la pensionari înainte de Paște.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura Oprescu, să facă demersurile pentru ca toţi pensionarii să îşi primească pensiile înainte de sărbătorile pascale.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Vremea la Cluj. Averizare ANM: Ploi în averse și vânt puternic. La munte va ninge

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de vreme rea. Se strică vremea la Cluj.

Până miercuri, 24 aprilie, sunt așteptate ploi, lapoviță și ninsoare la munte, dar și intensificări ale…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Șase străzi din Blaj vor beneficia de relocarea în subteran a cablurilor de energie și comunicații. Precizările primarului Rotar

Publicat

Șase străzi din Blaj vor beneficia de relocarea în subteran a cablurilor de energie electrică și comunicații. Este vorba despre străzile Clujului, Simion Bărnuțiu, Tudor Vladimirescu 1 și 2, Episcop Ioan Lemeny și Mitropolit Andrei Șaguna.

„O nouă veste bună! Proiectul de relocare în subteran a cablurilor de energie electrică și comunicații (internet, tv, telefonie) va continua pe alte șase străzi din municipiul Blaj:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe