Connect with us

Alba

FOTO: Amendă usturătoare primită de un tânăr din Alba. A aruncat deșeuri din construcții pe un teren din Fondul Forestier Național

Publicat



Un tânăr de 19 ani din Sebeș s-a ales cu o amendă usturătoare din partea polițiștilor din Vadu Moților. Acesta a fost fost amendat cu 10.000 de lei după ce a aruncat deșeuri provenite din construcții, pe un teren din Fondul Forestier Național. Fapta s-a întâmplat joi, 22 august. 

Potrivit IPJ Alba. La data de 22 august 2024, polițiștii Postului de Poliție Vadu Moților au depistat un tânăr de 19 ani, din...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Prejudiciu de peste 2,5 de milioane de lei în Alba, constatat de Curtea de Conturi după verificarea a 17 administrații locale

Publicat

Prejudiciu de peste 2,5 milioane de lei în Alba, constatat de Curtea de Conturi după verificarea a 17 administrații locale și firme de stat din Alba. 

Pe lângă acestea, s-au constatat și abateri cu caracter financiar contabil, necauzatoare de venituri suplimentarea sau prejudicii, dar care au avut impact asupra realității și exactității situațiilor financiare.

Valoarea totală a acestora este de peste 51 de milioane de lei, potrivit unui raport consultat de Alba24.

Neconformitățile față de normele legale,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Pensii 2024: Cum se soluționează cererile de pensionare, când încep plățile și procedura la recalculare. Precizări CJP Alba

Publicat

Pensii 2024: Casa Județeană de Pensii (CJP) Alba face precizări referitoare la depunerea și soluționarea cererilor de stabilire a unui drept de pensie, potrivit noii legislații.

De asemenea, CJP Alba comunică detalii privind data de la care se fac plăți și cum se pot solicita recalculări de pensie.

Pensii 2024: Depunerea cererilor de stabilire a unui drept de pensie

Conform prevederilor Lg 360/2023 privind sistemul public de pensii pensia se acordă:

  • la cererea titularului dreptului sau reprezentantului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Apple a lansat iPhone 16. Ce noutăți aduce noul model

Publicat

Apple a lansat luni iPhone 16. Deşi noul telefon va primi, probabil, câteva mici actualizări la exterior, Apple pariază că schimbările semnificative la interior vor entuziasma clienţii care nu au primit un motiv convingător să facă upgrade de ani de zile.

În cadrul evenimentului, pe lângă noua familie iPhone 16, ar urma să fie lansate şi noi modele de ceasuri inteligente Apple Watch şi căşti AirPods, potrivit Mediafax.

Informaţia vine de la nimeni altul decât Mark Gurman, de la Bloomberg, unul dintre cei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte tronsoane de autostradă din țară. Unde se fac lucrări

Publicat

CNAIR anunță restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte tronsoane de autostradă, valabile marți, 10 septembrie. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență.

Restricții de circulație, 10 septembrie

  • A1 Apoldu de Jos – Săliște (Sibiu) – km 276+300 – 277+300, până la ora 20.00 – lucrări de reparații la partea carosabilă; banda 1 și banda de urgență de pe calea 2 (sens Sebeș-Sibiu) sunt restricționate
  • A1 Miercurea Sibiului – Apoldu de Jos – km 281+300 – 283, până în 11…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate