Connect with us

Alba

FOTO: Avansări în grad și forțe noi la ISU Alba. Ceremonial militar cu ocazia Zilei Naționale a Protecției Civile

Published

on



Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Alba și-a întregit forțele, iar 9 subofițeri și ofițeri au fost avansați în grad, cu ocazia Zilei Naționale a Protecției Civile.

”Cu prilejul aniversării a 88 de ani de la înființarea Protecției Civile în România, un ofițer și trei subofițeri au fost avansați în grad înainte de termen, în cadrul unui ceremonial militar”, anunță ISU Alba.

Totodată, cinci subofițeri au fost avansați la gradul de ofițeri, în urma promovării examenelor, pentru ocuparea posturilor de ofițeri scoase la concurs.

De asemenea, 12 colegi noi ai pompierilor din Alba au depus jurământul militar, acesta fiind cel mai important și emoționant moment din cariera unui militar, mai precizează ISU.

„Felicitări tuturor celor avansați și le dorim în continuare o carieră militară frumoasă, cu cât mai multe realizări”, este mesajul ISU, cu acest prilej.

De asemenea, reprezentanții ISU transmit celor care au depus jurământul militar mult succes în îndeplinirea tuturor misiunilor încredințate și să poarte cu onoare haina militară pe care au ales să o îmbrace.

sursă imagini: ISU Alba

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Zeci de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți au rămas fără permise

Published

on

Zeci de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în ultimele 24 de ore. Ppolițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat.

Au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 351 de verificări de persoane și 232 de verificări de autovehicule, a trasmis IPJ Alba.

În cadrul acțiunilor, au fost constatate 82 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ambasada SUA în România i-a dedicat unei eleve din Alba o postare pe Facebook. Zara Negură a studiat timp de un an în State

Published

on

Ambasada Statelor Unite ale Americii în România i-a dedicat o postare în social media unei eleve din Alba. Este vorba despre Zara Negură Damian, elevă în clasa a XII-a la Colegiul ”Lucian Blaga” din Sebeș, iar timp de un an a trăit visul american. 

Mai exact, Zara a fost bursieră a programului FLEX și timp de un an a studiat la colegiul din Richmond, Maine. De ceva vreme s-a întors în țară, iar acum este în clasa a XII-a și se pregătește pentru a aplica la universități. 

Eleva din Sebeș nu va mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Start Up Nation 2024: TVA, cheltuială eligibilă și alte condiții. Au început înscrierile pentru furnizorii de formare profesională

Published

on

Start Up Nation 2024: Joi, 19 septembrie, au început înscrierile pentru furnizorii de formare profesională care doresc să participe la program. Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a amintit principalele condiții.

Noua ediție a programului Start-Up Nation va fi structurată pe două componente.

Pilonul I se adresează persoanelor sub 30 de ani. Vizează pregătirea antreprenorială pentru 25.000 de tineri, dintre care cel puțin 10% vor fi de etnie romă.

Pilonul II propune formarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Peste 30 de pompieri militari din Alba pleacă la Galați pentru ajuta la refeacerea localităților grav afectate de inundații

Published

on

Pompierii din Alba pleacă la Galați pentru a-i ajuta pe cei care au fost grav afectați de inundațiile care au distrus în jur de 7000 de case. Este vorba despre o mobilizare la nivel național în rândul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență. 

În urmă cu câteva zile de la Alba a plecat un camion cu doi pompieri militari. Joi, 19 septembrie, reprezentanții ISU Alba au anunțat că 32 de pompieri militari au plecat spre Galați, în două microbuze de transport.

”Pompierii din cadrul ISU Alba se alătură…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement