Connect with us

Eveniment

FOTO: Bărbat lovit de o mașină, în timp se afla pe o trecere de pietoni, în fața Spitalului Județean din Sibiu

Publicat



Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost rănit după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce se afla pe trecerea de pietoni, pe bulevardul C. Coposu din municipiul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii au intervenit la un accident rutier pe o trecere de pietoni din fața spitalului, bulevardul C. Coposu din municipiul Sibiu.

Din primele date, un pieton a fost lovit de o mașină.

Conform sursei citate, victima este un sibian în vârstă de 32 de ani,  iar șoferul mașinii este din  localitatea Drăgășani și are 28 de ani.

La fața locului au fost polițiștii Biroului Rutier Sibiu și efectuează cercetări pentru a stabili cauza și condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ploaia de meteoriți Eta Lyride, vizibilă în dimineața de 8 mai, din Transilvania. Curentul de meteori, observat din antichitate

Publicat

Ploaia de meteoriți Eta Lyride (η-Lyrid) va fi foarte vizibilă în dimineața de 8 mai, dar și în noaptea următoare, din cea mai mare parte a Transilvaniei. 

În această perioadă, va exista o șansă de a vedea meteori η-Lyrid ori de câte ori punctul de radiant al ploii – în constelația Lyra – se află deasupra orizontului, numărul de meteori vizibili crescând cu cât punctul de radiant este mai înalt pe cer.

De la Târgu-Mureș, punctul de radiant este circumpolar, ceea ce înseamnă că se află întotdeauna deasupra orizontului, iar ploaia va fi activă pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc spune că niciun contracandidat nu a venit cu o idee originală pentru Cluj: „Nu fac altceva decât să reformuleze”

Publicat

Primarul Emil Boc este de părere că niciun contracandidat la alegerile locale nu a venit cu o idee originală pentru Cluj. El arată că propunerile lansate sunt reformulări ale unor măsuri luate deja de administrația…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

3 modele de teniși Converse, pentru femei pe care trebuie să le ai! (P)

Publicat

În lumea modei și a încălțămintei, unele piese sunt pur și simplu indispensabile, iar tenișii Converse se numără printre acestea. Cu un amestec perfect între stil iconic și confort durabil, acești pantofi au devenit o alegere preferată pentru femeile din întreaga lume.

În continuare, ne-am propus să evidențiem trei modele de teniși Converse pentru femei, fiecare aducând cu sine o combinație unică de eleganță, confort și versatilitate. Indiferent de preferințele tale în materie de stil, aceste modele îți vor completa garderoba cu un aer de autenticitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Florin Piersic, supus de Paști la o operație de îndepărtare a stimulatorului cardiac la Institul Inimii din Cluj

Publicat

Actorul clujean Florin Piersic a fost supus unei operații care a presupus îndepărtarea stimulatoului cardiac. Intervenția, care a fost necesară din cauza unei infecții, a avut loc cu succes la Institutul Inimii din Cluj-Napoca…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe