Connect with us

Eveniment

FOTO: Bază sportivă la Stadionul Municipal Zalău. Investiție de peste un milion de lei

Publicat


sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Zalău

O bază sportivă cu un teren sintetic cu iluminat nocturn şi o clădire de vestiare a fost realizată de administraţia locală din Zalău. Proiectul are o valoare de peste un milion de lei și a fost finanţat de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Primăria Zalău anunţă, într-un comunicat de presă, faptul că, în urma finalizării lucrărilor, miercuri a fost demarată procedura de recepţie a obiectivului de investiţi „Construire bază sportivă TIP 2- str. Stadionului nr. 5, Municipiul Zalău, judeţul Sălaj – V1 încălzire pe gaz”.

„Această investiţie s-a realizat prin Compania Naţională de Investiţii, valoarea finală a lucrărilor fiind de 1.132.468,66 lei. S-au finalizat şi lucrările aflate în sarcina Municipiului Zalău (racord apă, canalizare menajeră, gaz şi curent).

În cadrul proiectului de investiţii au fost realizate o clădire de vestiare cu funcţiuni multiple (băi, sală centrală termică, sală vestiar fete şi băieţi) şi un teren multifuncţional cu suprafaţă de joc sintetică unde se poate practica fotbal, handbal, baschet, volei şi tenis.

De asemenea, terenul de joc a fost împrejmuit cu plasă de sârmă şi va fi luminat printr-o instalaţie de iluminat nocturn”, se arată în comunicatul menţionat.

Potrivit sursei citate, în municipiul Zalău se află în derulare mai multe proiecte finanţate prin CNI, precum construirea unei alte baze sportive, a unui bazin didactic de înot şi unei creşe.

Tot prin Compania Naţională de Investiţii s-a reabilitat Cinematograful „Scala”, printr-un proiect de circa 16 milioane de lei. Agerpres

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Zalău


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ajutor de urgență pentru victimele infracțiunilor: Voucher de până 15.000 de lei, pentru nevoile urgente. Cum poate fi solicitat

Publicat

Românii care au fost victime ale infracțiunilor și au pierdut sume mari de bani vor putea beneficia de un ajutor de la stat. Un proiect de act normativ publicat recent de Ministerul Justiției prevede că oamenii vor putea primi un voucher de până la 15.000 de lei pentru a-și acoperi chetuielile curente.

Ministerul Justiției a inițiat, pe 3 februarie, procedura de consultare publică a Proiectului de H.G. privind aprobarea Metodologiei de emitere, distribuire și decontare a voucherelor destinate victimelor infracțiunii, pentru stabilirea cuantumului acestora, precum și a criteriilor de selectare a entităților publice și private înrolate în mecanismul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Eveniment

Trei bărbaţi din județul Sălaj, cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Publicat

Arhivă foto

Trei bărbaţi din județul Sălaj sunt cercetaţi de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce asupra unuia dintre ei au fost găsite cartuşe pe care nu era era autorizat să le deţină, iar alţi doi deţineau muniţie confecţionată artizanal.

„Sâmbătă, 4 februarie, în urma unui control efectuat la domiciliu unui bărbat de 50 de ani, din comuna Românaşi, judeţul Sălaj, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au descoperit că acesta, deşi figurează ca şi persoană autorizată să deţină, să poarte şi să folosească arme şi muniţii letale, deţinea fără drept 24 de cartuşe de calibru 16 mm, nefiind autorizat pentru acest calibru.

Cele 24 de cartuşe deţinute fără drept au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor”, se arată, luni, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, duminică, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au identificat alţi doi bărbaţi, de 74 şi 54 de ani, ambii din comuna Năpradea, judeţul Sălaj, care deţineau muniţie confecţionată artizanal.

Muniţia deţinută de cei doi bărbaţi a fost indisponibilizată, iar faţă de aceştia poliţiştii Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au întocmit câte un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor. Agerpres

Citește mai departe

Cluj

Drumarii clujeni au scos utilajele cu lamă. ATENȚIE la polei. La temperaturi scăzute, sarea își pierde efectul asupra zăpezii

Publicat

În cursul dimineții de luni, 6 februarie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate traficului rutier, anunță Consiliul Județean. Totuși, din cauza căderilor de zăpadă și a temperaturilor de până la -18 grade Celsius înregistrate în timpul nopții, pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii de iarnă.

În această dimineață, se acţionează încă cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă și lărgirea căii de rulare, precum şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde se impune acest lucru.

Drumarii clujeni au scos utilajele cu…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Cei șapte copii ai femeii din Apuseni care a murit după ce a născut acasă, preluați de DGASPC Alba. Cel mai mic are doar 4 zile

Publicat

DGASPC Alba a preluat copiii femeii din Munții Apuseni, care a murit la trei zile după ce a născut acasă. 

Este vorba despre cei șase copii mai mari pe care îi avea femeia, urmând ca și nou născutul să fie preluat în sistemul de protecție.

Diretorul DGASPC Alba, Valentin Frăcea, a declarat pentru Alba24 că situația familială a impus această măsură.

Primăria Scărișoara a anunțat instituția că cei șapte copii au rămas fără sprijin. Cel mai mare dintre ei are 12 ani.

Femeia era despărțită de tatăl copiilor și trăia în concubinaj cu un alt bărbat, care nu poate avea grijă singur de 7 copii, dintre care unul are oar 3…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe