Connect with us

Eveniment

FOTO: BMW făcut praf după coliziunea cu un autocamion, într-o localitate din Mureș. Un bărbat a ajuns la spital

Publicat



O femeie a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, vineri după-amiază, în localitatea mureșeană Sărmășel Gară. În coliziune au fost implicate un autoturism BMW și un camion.

Potrivit ISU Mureș, accidentul a avut loc vineri, 24 februarie, în jurul orei 17:30, în localitatea Sărmășel Gară.

În accident au fost implicate un autocamion și un autoturism marca BMW.

Au intervenir pompierii Secției Sărmașu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2.

În urma impactului a rezultat o victimă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, care a fost preluat de echipajul medical SMURD și transportat ulterior la spital pentru îngrijiri suplimentare.

S-au asigurat măsurile specifice prevenirii incendiilor, întrucât au rezultat scurgeri de combustibil pe carosabil, iar ulterior echipajele au acționat pentru îndepărtarea efectelor negative produse în urma accidentului, a declarat sg. maj. Oltean Georgiana – purtător de cuvânt al ISU Mureș.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un tânăr violent din Alba, care a snopit în bătaie un bărbat, trimis de magistrați să lucreze în folosul comunității la muzeu

Publicat

Un tânăr violent din Alba, care a snopit în bătaie un bărbat, a fost trimis de magistrați să lucreze în folosul comunității la muzeu. Este vorba despre un dosar recent finalizat de magistrații din Alba Iulia. 

Tânărul în vârstă de 23 de ani este cunoscut în cartier pentru ieșirile violente pe care le avea față de vecini. Aceste fapte au fost expuse și în fața...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Băile Sărate de la Ocnișoara. Au început lucrările de foraj pentru construcția bazei de agrement. Valoarea proiectului

Publicat

Băile Sărate de la Ocnișoara. Au început lucrările de foraj pentru construcția bazei de agrement. În comuna Lopadea Nouă au început recent lucrările de foraj și sondaj pentru construcția Băilor Sărate Ocnișoara, a anunțat primarul joi primarul Marian Cătălin Indreiu. În urma acestor lucrări se va stabili structura straturilor geotehnice și adâncimea de fundare.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

CFR Cluj a dat lovitura! Răzvan Sava pleacă la Udinese pentru 2,5 milioane de euro

Publicat

CFR Cluj realizează încă un transfer notabil, urmând să încaseze 2,5 milioane de euro pentru portarul Răzvan Sava (22 de ani). Tânărul jucător urmează să se alăture echipei Udinese.

CFR Cluj obține o…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Cum l-au pedepsit judecătorii un tânăr din Alba care a bătut o educatoare într-un centru de plasament din Blaj

Publicat

Un tânăr din Alba care a locuit pentru o bună perioadă într-un centru de plasament a fost condamnat după ce a bătut o educatoare.

Femeia a fost băută chiar în centrul de plasament. De la data comiterii faptei și până la o condamnare în primă instanță au trecut aproape doi ani. Între timp femeia și-a dat demisia de la centrul respectiv.

Fapta...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate