Connect with us

Cluj

FOTO. CÂINII și PISICILE pot fi adoptate VIRTUAL la Cluj. Cum se fac DONAȚIILE și cât de importantă e STERILIZAREA animalelor

Publicat



Iubitorii de animale, care nu dispun de spațiul necesar pentru a îngriji un animăluț, au șansa de a adopta virtual necuvântătoarele mai puțin norocoase, în cadrul a două proiecte din Cluj-Napoca menite să vină în beneficiul animalelor.

„Sunt mulți oameni care își doresc un animal, dar nu pot ține unul. Adopția virtuală este pentru cei care vor să ajute, iar în felul acesta și adăposturile pot lua mai multe animale.

Pentru fiecare se cheltuie o anumită sumă, dar dacă oamenii se mobilizează și acoperă costurile respective, centrele pot prelua și alte animale”, precizează Roxana Oltean, o tânără inspirată de inițiativa celor mai vechi din domeniu, care vrea, la rândul ei, să facă o faptă bună pentru cățeii străzii.

Aceasta a deschis o pagină pe Facebook pentru a promova cazurile, ocupându-se de câinii cu povești nefericite.

Moș Husky este doar unul dintre aceștia.

„Adopție virtuală”, un proiect de adopții destinat cățeilor

pisi 3

„A sărit în portbagajul meu când l-am găsit într-o parcare și încercam să îi las mâncare, în aprilie, anul acesta”, povestește Roxana pe pagina sa, Adopție virtuală.

După mai multe analize, s-a dovedit că animalul suferă de hipotiroidism, motiv pentru care ia zilnic 11 pastile de euthyrox. De asemenea, doctorii presupun că a fost lovit de mașină, deoarece la un ochi are pupila dilatată.

„Am încercat o adopție locală, dar nu a reușit.  A mai avut o promisiune de ajutor cu un foster, tratamente și investigații, dar nici aceasta nu a fost îndeplinită. Asociațiile se feresc de husky deoarece sunt câini energici, gălăgioși, încăpățânați și cu talent la evadat”, explică tânăra.

Aceasta spune că…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Alin Tișe: Refacerea drumului spre Mărișel a salvat de la faliment pensiunile. Investiția, cât bugetul comunei pe 100 de ani

Publicat

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a afirmat că investiția în DJ 107P (DN 1) – Gilău – Mărișel – DN 1R, inaugurat recent, a salvat de la faliment pensiunile din zonă. 

Președintele CJ…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc, despre Florin Piersic: „Starea este stabilă. Medicii au făcut ceea ce trebuie, la cel mai înalt nivel”

Publicat

Primarul Emil Boc a afirmat că starea de sănătate a actorului Florin Piersic este stabilă și medicii au făcut tot „ceea ce trebuie” în tratarea acestuia. Edilul i-a urat însănătoșire grabnică actorului clujean,

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

ATENȚIE. Se schimbă locul probei de traseu pentru permisul de conducere la Cluj-Napoca

Publicat

Prefectura Cluj anunță că începând de miercuri, 8 mai, examinarea la proba practică pentru obținerea permisului de conducere (traseu), în municipiul Cluj-Napoca are ca loc de plecare Str. Bobâlnei, nr. 26 (Piața Oser).


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Ambasada României în SUA face reclamă municipiului Cluj-Napoca. ”E considerat capitala neoficială a Transilvaniei”

Publicat

Ambasada României în SUA face reclamă municipiului Cluj-Napoca și a postat mai multe fotografii ale orașului în timpul primăverii.

”Cluj-Napoca, al doilea oraș ca mărime din România după populație, se află…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe