Connect with us

Alba

FOTO: Camioane verificate în trafic de Poliție, pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș-Deva. Care au fost sancțiunile

Publicat


Sute de autovehicule de transport marfă și altele de transport persoane au fost verificate de Poliție pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș – Deva.

Polițiștii au amendat aproape 200 de șoferi și au reținut permise.

Acțiunea a fost derulată în perioada 11-17 octombrie, de polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi Sibiu – Holdea, împreună cu reprezentanții ISCTR.

Polițiștii au verificat 358 de autovehicule destinate transportului de marfă și de persoane și au aplicat 179 de sancțiuni contravenționale în valoare de 125.000 de lei.

Au fost reținute 3 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Printre neregulile constatate de către polițiști sunt conducerea sub influența alcoolului, conducerea unor autovehicule care prezintă defecțiuni tehnice, nerespectarea programului de conducere și odihnă, nereguli cu privire la funcționarea tahografului, supragreutate, neportul centurii de siguranță.

Reprezentanții I.S.C.T.R., care au acționat atât pe DN 1, cât și pe A1, au verificat 176 de autovehicule și au aplicat 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 214.000 de lei.

10 autovehicule au fost imobilizate, 4 dintre acestea pentru nereguli în utilizarea…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VINERI: „Start la mișcare”, în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis sau badminton

Publicat

Iubitorii sportului cu vârste între 5 și 18 ani sunt invitați vineri, 26 aprilie, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia, la evenimentul „Start la Mișcare”.

În cadrul acestuia va avea loc un cros, pe o distanță de 2 km respectiv 2,7 km. De asemenea, vor avea loc ateliere de handbal, baschet, tenis sau badminton.

„Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria municipiului Alba Iulia și CSM Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Țeapa ”coletul la 9,93 de lei”. Cum funcționează înșelătoria care promite că Poșta Română își eliberează depozitele

Publicat

Țeapa ”coletul la 9,93 de lei”

Țeapa ”coletul la 9,93 de lei”. Tentativă de fraudă online în numele Poștei Române. 

”Colete pierdute la doar 9.93lei ! Eliberăm urgent depozitele poștale și vindem peste 1.000 de colete pierdute! Pentru a cumpăra, intrați pe site și plasați comanda!”

Așa sună anunțul postat pe o clonă a paginii de Facebook a Poștei Române. Doar că anunțul este fals, iar pagina nu aparține instituției.

Este o nouă tentativă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Pensiile ar putea fi virate înainte de sărbători. Când intră pensiile pe luna mai 2024, pe card și prin poștă

Publicat

Pensiile ar putea fi virate înainte de sărbători. Când intră pensiile pe luna mai, pe card și prin poștă. Premierul a cerut ca banii să ajungă la pensionari înainte de Paște.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura Oprescu, să facă demersurile pentru ca toţi pensionarii să îşi primească pensiile înainte de sărbătorile pascale.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șase străzi din Blaj vor beneficia de relocarea în subteran a cablurilor de energie și comunicații. Precizările primarului Rotar

Publicat

Șase străzi din Blaj vor beneficia de relocarea în subteran a cablurilor de energie electrică și comunicații. Este vorba despre străzile Clujului, Simion Bărnuțiu, Tudor Vladimirescu 1 și 2, Episcop Ioan Lemeny și Mitropolit Andrei Șaguna.

„O nouă veste bună! Proiectul de relocare în subteran a cablurilor de energie electrică și comunicații (internet, tv, telefonie) va continua pe alte șase străzi din municipiul Blaj:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe