Connect with us

Alba

FOTO ”Captură” a polițiștilor rutieri din Alba, pe noua stradă cu sens unic din Alba Iulia. O mulțime de mașini în câteva minute

Publicat


Poliția rutieră a oprit duminică seara, în doar câteva minute, mai mulți șoferi care au intrat pe interzis, pe strada Nichita Stănescu. Majoritatea acestora le-au spus polițiștilor că nu au văzut semnul amplasat la intrarea pe stradă.

Semnul a fost amplasat în urmă cu mai bine de o săptămână, timp în care majoritatea șoferilor au continuat să circule pe stradă (ceea ce s-a întâmplat de altfel și după plecarea polițiștilor).

Deși este destul de vizibil, șoferii au tendința de a nu-l observa. La confuzie contribuie un alt semn de circulație, uitat pe sensul de mers pe care acum circulația este acum interzisă, care limitează viteza la 30 de kilometri la oră.

De altfel, este destul de clar că șoferii nu-l observă, în condițiile în care continuau să intre pe stradă cu toate că vedeau mașina de poliție și celelalte mașini oprite în trafic.

Primăria nu a anunțat nicăieri schimbarea sensului pe strada respectivă (o făcea de obicei pe siteul propriu) și nici nu a explicat de ce a stabilit sens unic pe o stradă cu două benzi, fără parcări, în timp ce o altă stradă paralelă funcționează de asemenea în regim de sens unic, pe aceeași direcție de deplasare.

Localnici spun că…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Dosarul Mineriadei: fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu, puși sub acuzare

Publicat

Dosarul Mineriadei. Fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu au fost puși sub acuzare de procurorii militari în dosarul „Mineriada din 13-15 iunie 1990”, pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii.

De asemenea, au fost puşi sub acuzare fostul director al SRI Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cozma, gl.(r) Vasile Dobrinoiu (fost comandant al Şcolii Militare Superioare de Ofiţeri a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Cum va fi vremea de Florii. Prognoza pe localități

Publicat

vremea meteo weekend florii

Cum va fi vremea de Florii. Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Prognoza pe localități. În ultimul weekend din aprilie vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi în creștere.

Ploile se opresc în sfârșit, iar soarele va fi tot mai prezent. Cea mai frumoasă zi va fi chiar de Florii, cu temperaturi maxime de 22 – 24 de grade Celsius și minime cuprinse între 5-7 grade Celsius.

Vezi și Vremea în România până la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

La ISU Alba au început înscrierile pentru admiterea în instituțiile militare de învățământ. Condiții și documente necesare

Publicat

La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba au început înscrierile pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea iulie-august 2024.

Candidații cu domiciliul sau reședința în județul Alba, pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ în funcție de data…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Incident la o grădiniță din Cugir. Îngrijitoare lovită cu pumnul în față, de mama unei fetițe. Poliția a deschis dosar penal

Publicat

Un incident petrecut la o grădiniță din Cugir a intrat în atenția Poliției. Conflictul s-ar fi petrecut între o îngrijitoare și mama unei fetițe. Aceasta din urmă ar fi lovit-o pe angajata grădiniței, cu pumnul, în față.

Fapta s-ar fi petrecut în 17 aprilie. Poliția a anunțat cazul abia joi, 25 aprilie, la o săptămână după incident.

Potrivit IPJ Alba, în 17 aprilie, în jurul orei 15.15, Poliția Orașului Cugir a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe