Connect with us

Cluj

FOTO. „Casa fără colțuri” din Cluj, de vânzare la 2 milioane de euro. Tavanul vortex, ușile anotimpuri, piese de 24 de karate

Publicat


screenshot 679.png

O casă „fără colțuri” se oferă spre vânzare în cartierul Andrei Mureșanu din Cluj-Napoca, la prețul de 2 milioane de euro, pe un site internațional de imobiliare.

„S-a dorit a fi o evadare din aglomerația urbană, o oază de liniște aflată la 5 minute de Centrul Clujului. Încă de la intrare suntem atrași de gardul din fier forjat prelucrat manual după o tehnică medievală, compus din frunze și elemente organice stilizate care se incolăcesc în jurul stâlpilor din praf de piatră. Aleile sunt din piatră cubică de granit, datând din perioada interbelică, care împânzesc curtea. Gradina cu alei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Miliarde promise de ministrul Economiei pentru firme clujene. Firmele vizitate de Florin Spătaru

Publicat

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a declarat joi, la Cluj, că în viitorul program de guvernare susţinut de PSD firmele din industria materialelor de construcţii vor beneficia de un ajutor de un miliard de lei, iar cele din industria chimică, de un ajutor de 300 de milioane de euro. El avizitat mai multe companii cu capital românesc şi străin din judeţul Cluj, printre care s-au numărat Farmec, Bosch, DeLonghui. De asemenea, el avea programată o dezbatere cu mediul de afaceri local, cu scopul promovării schemelor de ajutor de stat implementate de Ministerul Economiei.

„Suntem aici, o echipă mai largă de la Ministerul Economiei, pentru că vrem să vedem…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Continuă trendul ascedent din ultimul an. EURIBOR a ajuns la 2,908% pe scadenţa la trei luni,

Publicat

EURIBOR , adică rata dobânzii la creditele acordate în euro pe piaţa interbancară europeană, cu scadenţa la trei luni, a ajuns la 2,908%, continuând trendul ascedent din ultimul an, pe fondul majorării dobânzii de referinţă de către Banca Centrală Europeană, scrie Ziarul Financiar.

Comparativ, în februarie 2022, Euribor la 3 luni avea o valoare negativă, fiind cotat la -0,5%, şi a trecut în teritoriu pozitiv spre finalul lunii iulie. Pe 1 august 2022, Euribor era la 0,24% şi a crescut constant în următoarele luni.

De la începutul lui 2023, când era la 2,16%, indicele a marcat deja un avans de 34%.

În acelaşi timp, Euribor la 6 luni era…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Trei jucători clujeni în topul celor mai valoroşi fotbalişti români. Cât costă cel mai scump jucător român. Top 10

Publicat

Trei jucători de la CFR Cluj se află în topul celor mai valoroşi jucători români de fotbal, conform clasamentului Transfermarkt.com.

Cel mai scump jucător de la CFR Cluj este Andrei Burcă, evaluat la 4 milioane de euro. Dintre clujeni, el este urmat de Cristi Manea, cu 3 milioane de euro şi de Claudiu Petrila, cu două milioane de euro.

Cel mai scump jucător român

Razvan Marin, care joacă la Empoli, este cel mai scump jucător român, evaluat la 8 milioane de euro.

 

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Guvernul a stabilit noi condiții de EVALUARE a nevoilor persoanelor vârstnice pentru ACORDAREA asistenței sociale

Publicat

Grila națională de evaluare a nevoilor persoanelor vârstnice a fost modificată de către Guvern. Este vorba despre condițiile în care acestea pot beneficia de asistență socială, scrie Alba24.ro.

Prin hotărârea aprobată, se aduc modificări HG nr. 886/2000 pentru aprobarea Grilei naționale de evaluare a nevoilor persoanelor vârstnice, ca urmare a schimbărilor intervenite în această perioadă în legislația care reglementează sistemul național de asistență socială, respectiv de asistență socială a persoanelor vârstnice.

Ce se schimbă

În acord cu prevederile Legii asistenței sociale nr. 292/2011, modificările prevăd că:

–…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe