Connect with us

Eveniment

FOTO: Cinci persoane implicate într-un accident în Hunedoara. O victimă încarcerată

Publicat


Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier produs, sâmbătă la amiază, pe un drum din județul Hunedoara. O persoană a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Potrivit ISU Hunedoara, accidentul a avut loc în localitatea Luncoiu de Jos, iar în coliziune au fost implicate două autoturisme.

acc2

La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Brad cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor, alături de un echipaj al SAJ.

În urma evenimentului rutier în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, un pasager a rămas încarcerat.

Salvatorii au extras victima din autoturism, i-au acordat îngrijiri medicale la…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Președintele Tribunalului Cluj, judecătorul Ioan Gaga, desemnat președintele Biroului Electoral Județean (BEJ)

Publicat

Președintele Tribunalului Cluj, judecătorul Ioan Gaga, a fost desemnat prin tragere la sorți președintele Biroului Electoral Județean (BEJ) Cluj pentru alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie.

De…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ghid chirii 2024: Cum se impozitează, cum se stabilește venitul impozabil și cum se declară. Noutăți ANAF. Document OFICIAL

Publicat

Ghid chirii 2024: Cum se impozitează chiriile, cum se stabilește venitul impozabil și cum se declară. Noutăți oficiale ANAF. Document

ANAF a publicat pe portalul propriu Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele fizice care realizează venituri din închirierea și subînchirierea bunurilor mobile și imobile din patrimoniul personal.

Într-o manieră accesibilă și simplificată, ghidul conține…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ASF are în lucru o iniţiativă legislativă de blocare a site-urilor entităţilor neautorizate care operează pe teritoriul României

Publicat

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) are în lucru o iniţiativă legislativă de blocare a site-urilor entităţilor neautorizate care operează pe teritoriul României.

Asta după ce, în ultimul an, a constatat că sunt tot mai prezente în reţelele de socializare, a declarat, miercuri, Ovidiu Petru, director general Sectorul Instrumente şi Investiţii Financiare din ASF, citat de Agerpres.

“Avem o propunere zicem noi nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Trei pacienți, gata de primele operații de transplant de FICAT la Cluj-Napoca. Moment istoric

Publicat

Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie ”Prof. Dr. Octavian Fodor” din Cluj-Napoca este pregătit să efectueze primele transplanturi hepatice.

Trei pacienți cu afecțiuni hepatice grave se află…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe