Connect with us

Eveniment

FOTO: Cinci persoane implicate într-un accident în Hunedoara. O victimă încarcerată

Publicat


Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier produs, sâmbătă la amiază, pe un drum din județul Hunedoara. O persoană a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Potrivit ISU Hunedoara, accidentul a avut loc în localitatea Luncoiu de Jos, iar în coliziune au fost implicate două autoturisme.

acc2

La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Brad cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor, alături de un echipaj al SAJ.

În urma evenimentului rutier în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, un pasager a rămas încarcerat.

Salvatorii au extras victima din autoturism, i-au acordat îngrijiri medicale la…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

”Masă caldă” în școli. Condițiile în care va continua programul de sprijin alimentar pentru elevi, în anul școlar 2023-2024

Publicat

Programul ”Masa caldă” va continua și în anul școlar 2023-2024, în 450 de unități de învățământ din țară. Proiectul a fost aprobat de Guvern, joi, 28 septembrie, la trei săptămâni de la începerea cursurilor.

Actul normativ prevede acordarea cu titlul gratuit a unui suport alimentar – masă caldă sau pachet alimentar – preșcolarilor și elevilor din 450 de unități de învățământ preuniversitar de stat,  în limita…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Vârsta de pensionare se MODIFICĂ. Condiții pentru PENSIONAREA anticipată

Publicat

Vârsta de pensionare se modifică. Printre măsurile pe care România și le-a asumat prin PNRR se numără și cea privind creșterea perioadei profesionale a cetățenilor, scrie Alba24.ro.

Este un alt mod de a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Renunțarea la facilitățile fiscale în IT poate duce la accentuarea crizei pe piața muncii și creșterea competiției între candidați

Publicat

Eliminarea facilităţilor fiscale din domeniul IT accelerează o criză deja resimţită pe piaţa muncii, iar competiţia între candidaţi va creşte şi mai mult. Măsurile îi vor determina pe angajatori să se orienteze spre candidați mai tineri, care să se încadreze în limita salarială neimpozitabilă.

Pe de altă parte, vor fi tot mai mulți candidați din domeniul IT care nu își vor mai găsi la fel de repede un loc de muncă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

CJ Cluj a aprobat construirea instalației de tratare prin dezintegrare a gunoaielor. Capacitatea e de 25.000 de tone pe an

Publicat

Indicatorii tehnico-economici pentru construirea instalației de tratare prin dezintegrare moleculară a deșeurilor municipale din județul Cluj a fost aprobată, anunță reprezentanții Consiliului Județean Cluj.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe