Connect with us

Eveniment

FOTO: Clădire dezafectată din Târnăveni, cuprinsă de flăcări. Incendiu cu degajări mari de fum

Publicat


Un incendiu a cuprins o clădire dezafectată din Târnăveni, județul Mureș. Pompierii au scos din clădire o persoană, care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum.

Potrivit ISU Mureș, pompierii Detașamentului Târnăveni au intervenit marți dimineață, în jurul orei 08:00, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în interiorul unei clădiri dezafectate din municipiul Târnăveni, situată pe strada Aleea Gării.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Pompierii au acționat pentru evacuarea unei persoane din clădirea dezafectată. Aceasta nu a necesitat îngrijiri medicale.

Incendiul care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, cu degajări de fum. Incendiul a fost localizat și lichidat în cel mai scurt timp.

Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire, a declarat sg. maj. Oltean Georgiana, purtător de cuvânt al ISU Mureș.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Dosarul bordelului cu minore din Apuseni: Un antrenor de fotbal, fostul primar al Abrudului și alți trei bărbați, CONDAMNAȚI

Publicat

m

Dosarul bordelului cu minore din Apuseni. Magistrații Tribunalului Alba au dat o primă sentință în dosar. Este vorba despre un bordel ilegal din Abrud, în care printre prostituate se aflau și minore. 

Bordelul era controlat de Constantin Moldovan, un antrenor de fotbal, iar printre clienții săi se afla și Nicolae Simina, fostul primar al Abrudului din partea PSD. De asemenea, printre clienți s-a mai aflat și un fost polițist. În data…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Colaborare Cluj-Eindhoven în domeniul inovării și IT. Boc: Putem să ne conectăm cu Europa prin soluții inteligente de mobilitate

Publicat

Colaborarea între Cluj și orașul olandez Eindhoven în domeniu inovării și IT. O delegație din regiunea Brabant a fost astăzi la Primăria Cluj-Napoca pentru a discuta cu universitățile clujene despre colaborări pe…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Directorul Școlii Gimnaziale Vad, acuzat că a bătut doi elevi și pe mama unuia dintre ei. Anchete ale IPJ și ISJ

Publicat

Anchete la Școala Gimnazială Vad au fost declanșate de Poliție și de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Cluj după ce directorul unității, Mircea Boian, a fost reclamat că a bătut doi elevi și pe mama unuia dintre ei.

Citește mai departe

Alba

Concerte de pricesne, la Teiuș și Secășel, în 21 aprilie. Participă artiști cunoscuți din județul Alba. Programul evenimentelor

Publicat

În 21 aprilie, la Teiuș și Secășel sunt organizate concerte de pricesne, evenimente specifice sărbătorilor pascale. Cântecele folclorice religioase vor fi interpretate de artiști cunoscuți din județul Alba.

Evenimentele sunt organizate de Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba, Primăria Teiuș, respectiv Primăria Ohaba.

Concert de pricesne la Teiuș, în Biserica ”Sfânta Treime” – duminică, 21 aprilie, ora 18.00

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe