Connect with us

Alba

FOTO: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, promovat în școli din Alba, Bistrița-Năsăud și Sălaj

Published

on



Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia participă și în acest an la proiectul „Ziua Armatei României în școli”, organizat de Ministerul Apărării Naționale, în colaborare cu Centrele Militare Zonale și Județene. Aflat la cea de-a XII-a ediție, proiectul se desfășoară în perioada 10 – 23 octombrie, timp în care, militari din categoriile de forțe ale Armatei, elevi și studenți ai instituțiilor de învățământ militar și reprezentanți ai Birourilor informare – recrutare le vor prezenta elevilor din școlile civile informații…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

O femeie și complicele ei care vindeau droguri minorilor, în Alba Iulia, trimiși în judecată. Cum au fost prinși de DIICOT

Published

on

Doi dealeri de droguri, o femeie și un bărbat, au fost trimiși în judecată de magistrații Tribunalului Alba. Aceștia vindeau droguri în Alba Iulia, iar mare parte dintre cumpărători erau minori. Asta în condițiile în care nici o instituție din Alba nu oferă informații clare cu privire fenomenul și amploarea consumului de droguri în rândul elevilor și al minorilor. 

În data de 16 octombrie 2024, magistrații Tribunalului Alba au dat undă verde în dosar, iar judecarea celor doi poate începe.

În timp…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Una caldă, alta rece pentru primarul din Zlatna, Silviu Ponoran. Tribunalul Alba i-a invalidat candidatura la Senat

Published

on

Una caldă, alta rece pentru primarul din Zlatna, Silviu Ponoran. După ce Tribunalul Alba l-a validat în funcția de primar, aceeași instanță i-a invalidat joi candidatura la Senat din partea PNL Alba. Ponoran poate face apel împotriva deciziei la Curtea de Apel Alba Iulia. 

O contestație împotriva deciziei emisă de Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba a fost făcută miercuri, 16 octombrie, de către Organizația Județeană a PSD Alba.

Joi, 17 octombrie, Tribunalul Alba a anulat parțial…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ce drumuri județene din Alba vor fi închise circulației publice din 15 noiembrie. Pregătiri pentru sezonul de iarnă 2024-2025

Published

on

Șase segmente de drumuri județene din Alba vor fi închise circulației publice în sezonul rece 2024-2025, din 15 noiembrie. Consiliul Județean a stabilit planul pentru intervențiile de deszăpezire, cantitatea de material antiderapant necesară și numărul de utilaje. 

Prevenirea și combaterea lunecușului se va face cu material antiderapant (nisip) și doar 10% maximum 35% fondanți chimici (sare). Sunt necesare 18.906 tone de material antiderapant, din care 15.275,25 tone nisip şi 3.630,75 tone sare (clorura de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Analist economic: Prețul exagerat pe care îl plătesc românii comparativ cu bulgarii pentru același credit imobiliar

Published

on

Creditele imobiliare din România sunt mai scumpe față de cele din Bulgaria sau din Cehia, arată analistul economic Radu Georgescu. Potrivit acestuia, în unele cazuri, românii ajung să plătească de 4 ori mai mult decât bulgarii pentru aceeași sumă împrumutată.

Radu Georgescu a comparat recent dobânzile la creditele ipotecare de la Unicredit Bank.

Astfel, la un credit ipotecar:

  • românii plătesc o dobândă de 10,06%/an,
  • cehii plătesc o dobândă de 4,69%/an,
  • bulgarii plătesc o dobână de…

    Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading