Connect with us

Eveniment

FOTO: Coliziune față-spate între un microbuz cu pasageri și un TIR, pe Autostrada A1. Șase victime, dintre care una încarcerată

Publicat



Șase persoane au fist rănite în urma unui accident rutier produs, vineri dimineață, pe Autostrada A1, ăn județul Hunedoara.
Accidentul s-a produs pe A1, la kilometrul 333, pe sensul Sebeş-Simeria, după un impact violent între un microbuz și un autotren.
Potrivit ISU Hunedoara, la fața locului au intevrenit pompierii Detaşamentelor Deva, Orăştie şi Sebeş precum şi personalul medical al S.A.J.
Şase din cei șapte pasageri ai microbuzului au ieşit singuri din mijlocul de transport în comun, în timp ce unul dintre pasageri a fost extras din maşină de echipa de la descarcerare.
Persoana încarcerată a fost stabilizată şi transportată la UPU Deva în stare de conştienţă. Deşi prezentau leziuni minore alţi 5 pasageri au fost duşi cu ambulanţele la UPU Deva, Hunedoara şi Orăștie.
La locul accidentului au intervenit 3 echipaje SMURD, o echipa de descarcerare, 3 echipaje SAJ, o autospeciala de transport victime multiple ale ISU Hunedoara si Alba.
Până la finalizarea cercetării la locul accidentului circulatia pe A1 pe sensul Sebeş-Simeria a fost restricţionat pe o bandă.


Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. McDonald’s a investit 8 milioane de lei în modernizarea restaurantului Drive-Thru din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca

Publicat

Operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, Premier Restaurants, a redeschis, luni, restaurantul din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca, care a fost în proces de modernizare și digitalizare, pentru a oferi o…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO: INCENDIU la Alba Iulia. O mașină a luat foc, pe bulevardul Transilvaniei. Pompierii intervin cu o autospecială

Publicat

Un incendiu a izbucnit luni după-amiaza, în jurul orei 14:20, la un autoturism aflat pe B-dul Transilvaniei din municipiul Alba Iulia. 

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în municipiul Alba Iulia, B-dul Transilvaniei.

Este vorba despre un incendiu izbucnit la un autoturism, fără persoane în interiorul mașinii.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Mesajul de Paști al mitropolitului Clujului: Credința fără fapte bune e moartă. Dragostea adevărată este jertfelnică

Publicat

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, i-a îndemnat pe credincioși să facă fapte bune de Paști spunând că credința fără fapte e moartă. Înaltul ierarh ortodox a făcut referire și la războaiele din Ucraina și Gaza și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Comunicat de presă: Alba Iulia are cu cine! Pentru Primărie, pentru Consiliul Local, PNL are ECHIPĂ!

Publicat

Suntem garanția că Alba Iulia va crește, va progresa, se va dezvolta! Vă mulțumim pentru toată susținerea și vă asigurăm că niciun vot nu va fi în zadar! Alături de voi, suntem mai mult decât o forță!

În echipa dumneavoastră, dascăli, medici, avocați și antreprenori, oameni care performează, atât în sectorul privat, cât și în cel public:

Gabriel Pleșa

Gabriel Medrea

Ionuț Fulea

Marius Filimon

Corina Rotar

Lucian Morgovan

Cornel Sandu

Narcisa Bucureștean

Adrian Negruțiu

Bogdan Lazăr

Emil Popescu

Alin Stanciu

Adrian…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe