Connect with us

Eveniment

FOTO: Coliziune între un TIR și un autoturism pe A1, în județul Sibiu. O femeie a fost rănită

Publicat



O femeie a fost rănită, luni dimineață într-un accident rutier produs pe Autostrada A1, în județul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, luni dimineață, polițiștii Biroului BPA A1 au intervenit la un accident rutier produs pe A1, km. 251, în zona ieșirii spre Ocna Sibiului, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un ansamblu tir, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Vâlcea a intrat în coliziune cu un autoturism, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, era oprit pe banda 1, proiectându-l în parapetul marginal.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului, o sibiancă în vârstă de 32 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În zonă se circulă îngreunat.

Potrivit ISU Sibiu, luni dimineață, pompierii au fost solicitați sa intervină pe A1, sensul de mers Sibiu-Sebeș, la un accident rutier.

La fața locului au fost mobilizate două echipajul SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

Forțele sosite la fața locului au acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 32 de ani, conștientă. Aceasta a fost transportată la spital cu un traumatism cranio-cerebral acut.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Ambulatoriul de Psihiatrie Pediatrică, inaugurat de Consiliul Județean Cluj. Compartiment de toxicomani, unic în Ardeal

Publicat

Autoritățile județene au inaugurat, marți, Ambulatoriul Clinic de Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, singura clinică de psihiatrie pediatrică din Transilvania, investiție…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Băile sărate de la Ocnișoara. A fost semnat contractul pentru amenajarea bazei de agrement. Cât este investiția

Publicat

Băile sărate de la Ocnișoara. Consiliul Județean Alba a anunțat, marți, că a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru baza de agrement.

Obiectul investiției „Amenajarea Băilor Sărate Ocnișoara” este în valoare de 16.752.345 lei la care se adaugă TVA.

Contractul a fost semnat cu Contranscom Construcții Bența SRL – Lider de asociere și SC Reflex Design & Consulting SRL – Asociat

Termenul pentru prestarea serviciilor de proiectare şi verificarea proiectului tehnic este de 5 luni. Lucrările trebuie realizate în 17 luni.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Sabin Sărmaș: DROGURILE în școlile Clujului sunt un fenomen generalizat

Publicat

Candidatul independent pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, trage un semnal de alarmă: „Drogurile în școlile Clujului sunt un fenomen generalizat”.

„Am vorbit cu zeci de părinți…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Tânăr dintr-o comună din Alba, cercetat penal după ce a fost oprit în trafic, pe DN 1. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un tânăr din comuna Mihalț este cercetat penal după ce a fost oprit în trafic, pe DN 1 Alba Iulia – Teiuș. Acesta conducea un autoturism.

Potrivit IPJ Alba, luni, 13 mai, polițiștii Serviciului Rutier Alba au oprit, pentru control, pe DN 1, la kilometru 386, în apropierea localității Sântimbru, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Mihalț.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe