Connect with us

Eveniment

FOTO: Coliziune puternică între două autoturisme în județul Sibiu

Publicat


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 14 Sibiu-Mediaș, în zona localității Șura Mare, județul Sibiu, s-a produs o coliziune frontală în care au fost implicate două autoturisme.

s2

Potrivit primelor informații, o persoană (bărbat, 70 de ani) a suferit leziuni, este încarcerată, dar conștientă.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, dar este deviat pe străzi adiacente. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Țeapă de proporții în numele Hidroelectrica. Reclame înșelătoare în mediul online, pentru ”investiții” în acțiunile companiei

Publicat

O înșelătorie de proporții, în numele companiei Hidroelectrica, se desfășoară în aceste zile în mediul online, fără ca autoritățile să arate că reacționează în vreaun fel. 

Oamenii sunt invitați pe rețelele sociale să investească în acțiunile companiei și să câștige lunar sume de câteva ori mai mari decât investiția.

Spre exemplu, la 1.200 de lei ”investiți”, oamenilor li se promit câștiguri de 8.000 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Amenzi de până la 20.000 de lei pentru utilizarea neautorizată a drapelului național, într-un nou proiect de lege

Publicat

Parlamentarii PNL, Nicolae Ciucă și Gabriel Andronache, au inițiat un proiect de lege menit să sancționeze sever utilizarea drapelului național într-un mod neautorizat. Conform acestui proiect, cei care încalcă regulile ar putea fi amendați cu sume cuprinse între 10.000 și 20.000 de lei, potrivit Agerpres.

Parlamentarii PNL Nicolae Ciucă şi Gabriel Andronache au iniţiat un proiect de lege care prevede amenzi între 10.000 lei şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VREMEA în Alba: Temperaturi de până la 32 de grade Celsius și ploi puține. Prognoza meteo în weekend, 22-24 septembrie

Publicat

Vremea în Alba, în weekend 22-24 septembrie 2023: temperaturile cresc în acest sfârșit de săptămână și ating maxime de 32 de grade Celsius, mai ales pe parcursul zilei de sâmbătă, când nu sunt anunțate ploi.

În schimb, vineri și duminică sunt prognozate ploi în unele regiuni, chiar și așa temperaturile vor ajunge la maxime de 29 de grade.

La munte, temperaturile vor varia între 20-23 grade Celsius la Oașa, respectiv 21…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Orașul Zlatna va avea un centru de colectare separată a deşeurilor prin aport voluntar. Ce deșeuri pot fi aduse de către cetățeni

Publicat

Cetățenii din orașul Zlatna vor putea scăpa mai ușor de mai multe tipuri de deșeuri. Textile, vopsele, anvelope, baterii, mobilă, electrocasnice, deșeuri din construcții sau chiar cadavre de animale mici de casă, toate acestea vor putea fi aduse la un centru special de colectare care urmează să fie construit în satul Galați. 

Primăria Zlatna a lansat, pe 14 septembrie, în SEAP, o nouă licitație pentru înființarea unui centru de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe