Connect with us

Eveniment

FOTO: Cum va arăta prima creșă și grădiniță din Cartierul Belvedere din Târgu Mureș și când va fi gata. Proiect de peste 11 milioane lei

Publicat


Municipiul Târgu Mureș investește peste 11 milioane lei în construcția primei creșe și grădinițe din Cartierukl Belvedere din municipiu.

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat că a semnat autorizația de construcție și va preda amplasamentul în zilele următoare.

Potrivit documentației, Pimobilul va găzdui grupe pentru creșă, grădiniță, grupuri sanitare, spații tehnice, spații multifuncționale, un cabinet medical, dar și o zonă administrativă. 

Investiția se ridică la 11,2 milioane de lei, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 18 luni.

Zöld utat kapott az első bölcsőde és óvoda építése a Belvedere negyedben

Marosvásárhely önkormányzata több mint 11,2 millió lejt fektet be egy óvoda és bölcsőde építésére a Belvedere negyedben.
Soós Zoltán polgármester aláírta az építési engedélyt, a következő napokban pedig átadják a területet.

A terv szerint az bölcsődei csoportok, óvoda, mosdók, technikai helyiségek, multifunkcionális helyiségek, orvosi rendelő és egy adminisztrációs terület kap helyet.

A munkálatok befejezésének határideje 18 hónap.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

USR Cluj, dezbatere publică despre soluționarea problemelor cauzate de lucrările la metrou și centura metropolitană

Publicat

USR Cluj organizează, joi, 23 martie, o dezbatere publică pe marginea a două subiecte de interes pentru clujeni: metroul și centura metropolitană. În contextual în care ambele proiecte sunt deja în întârziere, USR își dorește să propună, proactiv, soluții care să contracareze problemele ce vor apărea odată cu începutul lucrărilor.

”În cadrul dezbaterii sunt invitați specialiști în infrastructură, arhitectură și mobilitate urbană, reprezentanți ai societății civile și consilieri locali din zona metropolitană. Va participa și fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Horațiu Cosma.

Invitații vor…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Informații utile pentru clienții Euroins: când expiră polițele RCA, cum pot fi depuse cereri de despăgubire. Formulare online

Publicat

Fondul de garantare a asiguraților (FGA) a anunțat că va putea primi cereri de plată, din partea potențialilor creditori de asigurare ai Euroins Romania Asigurare Reasigurare SA.

FGA a luat act de Decizia Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) prin care s-a dispus retragerea autorizaţiei de funcţionare a Societăţii EUROINS Romania Asigurare Reasigurare S.A. și constatarea stării de insolvență a societății. Autoritatea de Supraveghere Financiară va promova, în instanță, cererea de deschidere a procedurii de faliment împotriva asigurătorului.

Începând de la data publicării deciziei ASF în MO, FGA poate proceda, la cererea oricărei persoane…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Hoții care au spart 10 mașini în Mărăști, prinși de polițiștii clujeni. Au 17, respectiv 19 ani

Publicat

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au dispus, joi măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 2 tineri cu vârste de 17, respectiv 19 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, arată IPJ Cluj.

Din cercetările derulate de polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 10/11 martie a.c., cei în cauză ar fi pătruns, prin forțarea sistemului de închidere, în interiorul a 10 autoturisme parcate pe străzi din cartierul Mărăști, din municipiul Cluj-Napoca, răvășind bunurile din interior, iar dintr-unele ar fi sustras bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare totală…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Strada Uliului din Cluj-Napoca o ia la vale. Groapă pe strada Alexandru Donici. Locuitorii sunt furioși și speriați

Publicat

Strada Uliului din Cluj-Napoca se surpă din cauza camioanelor grele care circulă în zonă, iar locuitorii fac apel la Primărie să intervină de urgență. Nici pe strada din prelungire, Alexandru Donici, lucrurile nu arată bine.

”E plin de camioane care merg spre și dinspre șantierele din zonă, am înțeles că este o clădire a UMF care se construiește. Strada se surpă, fenomenul a apărut de o săptămână, dar nu s-a făcut nimic. S-au pus niște stâlpi de plastic, atenționare ca zona periculoasă să fie ocolită. Nu cred că atâta lucru este sufficient, totuși.

uliu 8

Ce se va întâmpla dacă se va surpa tot drumul și nu se va putea circula?…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe