Connect with us

Cluj

FOTO. DALE puse de MÂNTUIALĂ pe trotuare. La Cluj-Napoca ”merge și așa”.

Publicat



Centrul municipiului Cluj-Napoca a fost modernizat, artere întregi au fost luni în șir în șantier, totul pentru a da un nou look, modern, european, urbei. Din păcate, pentru clujeanul care bate zilnic la pas zona centrală situația nu pare deloc ”europeană” ținând cont de lucrările de mântuială executate pe trotuare de firma de casă a Primăriei clujene, Diferit.

dale cluj 2

Dalele de pe trotuare par a fi aruncate cu furca, cu distanțe de doi centimetri între ele, dale care se crapă, sunt ciobite, sunt puse strâmb și care sunt lăsate așa. Nici vorbă de precizie nemțească, de rigurozitate, de calitatea cerută pentru astfel de proiecte.

Culmea e că, în alte locuri, sunt aliniate perfect, fără niciun pic distanță între ele, semn că se poate.

”Nu știu cum se vede din mașina primarului, dar l-am invita să meargă puțin și pe jos, pe trotuare, să vadă cu ochii săi calitatea lucrărilor. Din avion sau din turnul Primăriei de pe Moților, lucrurile se văd roz, dar coborând la firul ierbii, se vede realitatea crudă”, a spus un cititor pentru Cluj24.

dale cluj 3

Acesta a surprins lucrările de mântuială executate pe strada Regele Ferdinand, dar dale cu probleme au fost semnalate și pe str. Memorandumului sau B-dul 21 Decembrie 1989.

”Am înțeles că pe 21 Decembrie 1989 lucrările nu sunt gata, că s-a dat drumul circulației pe carosabil și se mai lucrează la trotuare, unde s-au pus dale fără nicio noimă, cu sau fără distanță, fără aliniere.

Își închipuie cineva că, odată puse așa, le mai schimbă cineva? Recepția se face în aprilie, doar nu se vor apuca atunci constructorul să schimbe dale și să le alinieze ca lumea? Așa vor rămâne, pentru că la noi merge și așa…”, a…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

AUR a depus plângere față de ilegalitățile comise de coaliția penalilor

Publicat

Alianța pentru Unirea Românilor a depus plângere penală pe numele președintelui și locțiitorului BEC Șugag pentru infracțiunea de fals în documente, după ce reprezentanții PNL au modificat listele depuse pentru alegerile…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Exponate ale Pavilionului României de la Bienala de Arhitectură Veneția 2023 pot fi văzute în Iulius Mall Cluj

Publicat

Exponate ale Pavilionului României la Bienala de Arhitectură de la Veneția 2023, unul dintre cele mai prestigioase evenimente culturale internaționale dedicate manifestărilor artistice din domeniile arte vizuale, arhitectură,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Joia Mare, ziua în care se vopsesc ouăle. Obiceiuri din satele tradiționale din Cluj

Publicat

În multe zone, în Joia Mare se vopsesc sau se încondeiază ouăle. Se întâlnesc anumite localități în care această practică are loc în Vinerea Mare.

„Împistrirea ouălor”, așa cum i se spune acestei…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

A murit Șerban Grațian. A fost președinte al Consiliului Județean Cluj

Publicat

Șerban Grațian, fost președinte al Consiliului Județean Cluj a murit.

Trista veste a fosn anunțată de Alin Tișe, actualul președinte al CJ Cluj.

A murit Șerban Grațian. A fost președinte al Consiliului…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe