Connect with us

Eveniment

FOTO. Doi tineri au rămas înzăpeziți cu mașina pe drumul spre Râu Sadului

Publicat


Jandarmii din Sibiu au ajutat joi seara doi tineri care au rămas înzăpeziți cu mașina pe drumul spre Râu Sadului.

Potrivit Jandarmeriei Sibiu, cei doi tineri au ieșit la o plimbare în stațiunea Păltiniș cu intenția de a ajunge la Cantonul silvic Muncel. Fiind atrași de peisajul de iarnă au continuat drumul înspre Râu Sadului, unde au rămas înzăpeziți cu mașina.

Pentru că nu aveau semnal la telefon au cerut ajutorul jandarmilor montani prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, în jurul orei 21.00.

Echipajul de jandarmi ajuns la fața locului a încercat să scoată mașina din zăpadă, însă stratul mare de zăpadă nu a permis acest lucru.

Astfel, jandarmii s-au asigurat că mașina nu blochează drumul…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Cutremur de suprafață, cu magnitudinea de 2.0, în Buzău

Publicat

Un cutremur slab s-a produs, în noaptea de sîmbătă spre duminică, în Buzău. Seismul a avut loc la adâncimea de 13 kilometri.

Potrivit Institutului Național de cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământuluiîn data de 30 ianuarie 2023, la ora 03:09:59 – ora locală a României, s-a produs în zona seismică Vrancea, BUZĂU, un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.0.

Seismul s-a produs la adâncimea de 13 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 68 de kilometri Est de Brașov, 70 de kilometri Nord-Est de Ploiești, 121 de kilometri Nord de București, 122 de kilometri Vest de Brăila, 124 kilometri Sud de Bacău, 124 kilometri Vest de Galați, 144 kilometri Nord-Est de Pitești, 183 de kilometri Est de Sibiu, 186 kilometri…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Alba

Angajări la STAT: POSTURI vacante la instituții publice din județul Alba. LISTA, calendarul concursurilor, condiții

Publicat

Mai multe posturi sunt vacante în această perioadă în instituții publice din județul Alba.

Candidații interesați de ocuparea acestora trebuie să îndeplinească unele condiții, privind studiile, vechimea de muncă și alte cerințe.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:

  • are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România
  • cunoaște limba română, scris…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

30 ianuarie – Sfinții Trei Ierarhi: Sărbătoare cu cruce roșie în Calendarul Crești Ortodox. Ce nu este bine să faci în această zi

Publicat

30 ianuarie – Sfinții Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigore Teologul și Ioan Gura de Aur sunt prăznuiți în fiecare an pe 30 ianuarie.

Sărbătoarea este marcată cu cruce roșie în Calendarul Ortodox 2023. Credința populară spune că în această zi nu este bine să muncești.

În ziua în care sunt sărbătoriţi cei trei sfinți, nu se lucrează, fiind rău de ars, de friguri şi de pagubă.

În ziua de 30 ianuarie, cei trei ierarhi, considerați ca fiind cei mai mari învățători și pastori din istoria creștinătății și modele de viață duhovnicească, sunt sărbătoriți cu mare fast în lăcașurile creștine din întreaga lume.

Odată cu darul “tălmăcirii” Sfintelor Scripturi,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO Incendiu la Târgu Mureș, într-o zonă cu depozite de echipamente electrice, autoturisme și îngrășăminte. A fost emis RO-ALERT

Publicat

Fortele și mijloacele ISU Mureș intervin duminică în municipiul Târgu Mureș după ce un incendiu de proporții a izbucnit la un ansamblu de depozite. 

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, iar autoritățile au emis un mesaj RO-ALERT către populație.

Conform informațiilor inițiale, în interior se află depozitate echipamente electrice, autoturisme și un depozit de îngrășăminte, potrivit România24.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de peste 1000 de metri pătrați.

Acțiunile în desfășurare vizează localizarea focarelor și evacuarea materialelor depozitate. Intervenția este în desfășurare, a anunțat ISU Mureș.

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe