Connect with us

Alba

FOTO: Două noi spații de servicii, date în folosință de CNAIR pe lotul 3 al Autostrăzii A1 Sebeș – Sibiu

Publicat


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dat în folosință marți, 22 decembrie, două noi spații de servicii pe Autostrada Orăștie – Sibiu. Acestea sunt amplasate de o parte și de alta a autostrăzii Orăștie – Sibiu, Lot 3, pe ambele sensuri.

Potrivit CNAIR, obiectivul a fost derulat de DRDP Cluj, prin Unitatea de Implementare Servicii.

„Marți, 22.12.2020, CNAIR a dat în folosință două noi spații de servicii pe Autostrada Orăștie – Sibiu. Aceste noi spații de servicii sunt amplasate de o parte și de alta a autostrăzii Orăștie – Sibiu, Lot 3, pe ambele sensuri, între km 47+000 – km 47+800”, a anunțat CNAIR.

În cadrul acestui proiect au executat lucrări trei antreprenori: Hidroconstrucția SA: balast stabilizat + asfalt, beton rutier și scurgerea apelor + amenajarea trotuarelor; Repcons SRL: execuție instalații de iluminat spații de servicii, inclusiv branșament; City Group SRL: execuție lucrări pentru realizare clădiri grupuri sanitare și asigurarea utilităților necesare pentru finalizarea spațiilor de servicii.

Valoarea totală de realizare a obiectivului a fost de circa 22,8 milioane lei, fără TVA.

 

sursa: Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

DOCUMENT Voucherele și ajutoare tăiate în 2024. Bugetarii rămân fără tichete de vacanță. Orele suplimentare plătite cu zile libere

Publicat

impozite bani taxe

Mai multe tipuri de vouchere și ajutoare vor fi tăiate în 2024. Pensionarii şi profesorii vor fi printre cei mai afectaţi, iar o altă lovitură va fi pentru bugetari care vor rămâne fără tichetele de vacanță. De asemenea orele suplimentare lucrate de angajații de la stat nu vor mai fi plătite ci compensate cu zile libere.

Guvernul pregătește o ordonanță de urgență prin care să reducă sau să limiteze unele drepturi pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Una din victimele accidentul grav de pe șoseaua de centură din Alba Iulia a decedat la spital. Se afla la volan și avea 73 de ani

Publicat

O femeie în vârstă de 73 de ani, implicată în accidentul grav de joi seara, produs pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, a decedat la spital.

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, aceasta se afla la volanul unei mașini care ar fi pătruns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism. 

Vezi și FOTO-VIDEO: ACCIDENT grav pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Două mașini s-au lovit, o persoană…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

INCENDIU în orașul Baia de Arieș. Focul a cuprins două anexe gospodărești. Pompierii intervin cu două autospeciale

Publicat

Un incendiu a izbucnit vineri dimineața, în orașul Baia de Arieș. Focul a cuprins două anexe gospodărești. 

Potrivit ISU Alba, Secția de pompieri Câmpeni intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Baia de Arieș.

Ard generalizat două anexe gospodărești pe o suprafață totală de aproximativ 60 mp.

Pompierii militari lucrează la localizarea și stingerea în totalitate a incendiului.

În urma…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Medicii de la stat ar putea fi sancționați dacă încurajează pacienții să folosească servicii medicale private. PROIECT, la Senat

Publicat

Medicii de la stat ar putea fi sancționați dacă încurajează pacienții să folosească servicii medicale private. Măsura este inclusă într-un proiect de lege depus recent la Senat. Potrivit acestuia, nerespectarea obligaţiei va constitui abatere disciplinară.

Propunerea legislativă pentru modificarea Legii drepturilor pacientului nr. 46/2003 şi a Legii privind reforma în domeniul sănătăţii nr. 95/2006 a fost înregistrată la Senat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe