Connect with us

Alba

FOTO: Echipa de karting a Palatului Copiilor din Alba Iulia, pe podium la Concursul național de karting „Cupa Nordului”

Published

on



Echipa de karting a Palatului Copiilor din Alba Iulia, pe podium la Concursul național de karting „Cupa Nordului”. 

Echipa Palatului Copiilor Alba Iulia a obținut următoarele premii:

  • locul II la Categoria PUFFO, vârsta 10-13 ani, prin prestația de excepție a pilotului Mihnea Ioan Roșu,
  • locul IV la Categoria CADETT, vârsta 13-19 ani, prin pilotul Alexandru...
Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

S-au pus în vânzare biletele pentru Balul Bobocilor la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia. After party cu Bvcovia

Published

on

S-au pus în vânzare biletele pentru Balul Bobocilor de la Liceul Arte „Regina Maria” din Alba Iulia. Organizatorii anunță artistul care va cânta la after party în clubul Stage – „Bvcovia”.

Balul va avea loc pe 1 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:00. After party va începe la ora 23:00, în Stage Club. 

Prețul unui bilet este de:

  • 30 de lei – doar pentru Balul bobocilor
  • 100 lei – pentru Balul bobocilor și After party

„Am așteptat cu nerăbdare atât noi cât si…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Bărbat din Aiud, reținut de polițiști pentru înșelăciune. Este cercetat în trei dosare penale. Care este valoarea prejudiciului

Published

on

Un bărbat de 37 de ani din Aiud a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat în trei dosare de înșelăciune.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Aiud au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Aiud, cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiunii de înșelăciune.

De exemplu, bărbatul de 37 de ani i-ar fi cerut, în cursul lunii iunie 2024, unui bărbat de 39 de ani, din localitatea Topolovățu Mare, județul Timiș, să-i transfere suma de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Locuitorii de pe mai multe străzi din Alba Iulia au rămas sâmbătă fără apă potabilă, după o avarie la o conductă de alimentare

Published

on

Locuitorii de pe mai multe străzi din Alba Iulia au rămas sâmbătă fără apă potabilă, după o avarie la o conductă de alimentare aflată pe strada Izvorului.

Potrivit operatorului Apa CTTA – Sucursala Alba Iulia, din cauza unei avarii a conductei de alimentare cu apă potabilă de pe strada Izvorului din municipiul Alba Iulia, se oprește alimentarea cu apă potabilă pe această stradă și cele adiacente acesteia, până la remedierea avariei.

La reluarea furnizării pot aparea depășiri ale parametrului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele zile. Cod Galben şi Portocaliu de ploi în Alba și alte județe din țară

Published

on

Meteorologii au actualizat sâmbătă dimineața avertizările Cod Galben și Cod Portocaliu de furtuni și ploi însemnate, valabile în Alba și alte județe din țară până luni.

Potrivit ANM, județul Alba se va afla sub avertizare Cod Galben de ploi însemnate începând de sâmbătă, ora 18:00, până duminică dimineața la ora 08:00. Pe parcursul zilei de duminică, sudul județului, respectiv zona Munților Șureanu se va afla sub avertizare Cod Portocaliu de ploi torențiale și abundente.

Avertizare Cod Galben…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement