Connect with us

Alba

FOTO: Elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, premiați la etapa județeană a Olimpiadei Sportului Școlar

Published

on



La Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-a desfășurat vineri, 18 octombrie, etapa județeană de cros – ciclul gimnazial – competiție sportivă cuprinsă în cadrul calendarului Ministerului Educației sub denumirea de Olimpiada Națională a Sportului Școlar, pentru anul școlar 2024-2025.

Elevii Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Alba Iulia, pregătiți de către prof. Mihai Negrescu, au obținut următorele rezultate:

  • la categoria băieți – Locul II – elevul Andreas Mihu…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat PSD: Guvernul Ciolacu crește din nou salariul minim! PSD – singurul partid care are grijă de românii cu venituri mici!

Published

on

Partidul Social Democrat este singurul partid care a avut și are grijă de românii cu venituri mici. Salariul minim va crește din nou, pentru a treia oară într-un interval de 1 an și 3 luni. De la 1 ianuarie 2025, salariul minim va fi de 4.050 de lei.

Această decizie este parte integrantă a strategiei PSD și premierului Marcel Ciolacu de a îmbunătăți condițiile de trai ale românilor, în special a celor cu venituri reduse.

De altfel, Partidul Social Democrat și Marcel Ciolacu au crescut constant salariul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Vacanța de toamnă în 2024. Câte zile libere vor avea elevii la începutul anului școlar. Calendar cursuri și vacanțe

Published

on

Vacanța de toamnă în 2024. Elevii intră în prima vacanță din acest an școlar de sâmbătă, 26 octombrie. Vor avea șapte zile libere, până luni, 4 noiembrie. A doua perioadă de cursuri va fi până în 20 decembrie.

După vacanța de toamnă de o săptămână, elevii mai au vacanța de iarnă. Aceasta coincide cu sărbătorile de iarnă și va fi în perioada 21 decembrie – 7 ianuarie.

Elevii revin la cursuri în 2025, din 8 ianuarie.

Calendar școlar 2024-2025. Cursuri și vacanțe

  • Cursuri: de luni, 9…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

21 octombrie: Sfinţii Cuvioşi Mărturisitori, sărbătoriți de Biserica Ortodoxă. Au fost canonizați în1955 la Alba Iulia

Published

on

Sfinţii Cuvioşi Mărturisitori sunt sărbătoriți de Biserica Ortodoxă Română în 21 octombrie. Este vorba despre Visarion, Sofronie şi Sfântul Mucenic Oprea împreună cu Sfinţii Preoţi Mărturisitori Ioan din Galeş şi Moise Măcinic din Sibiel.

Sunt considerați mărturisitori ai credinţei ortodoxe. Aceștia au fost trecuţi în rândul sfinţilor de Sinodul Bisericii Ortodoxe Române pentru lupta lor de apărare a Ortodoxiei în Transilvania, împotriva uniaţiei.

Sfinții Cuvioși Mărturisitori Visarion și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO-VIDEO: Accident rutier grav la Alba Iulia. Două persoane rănite după ce trei mașini s-au lovit într-o intersecție din oraș

Published

on

Un accident rutier grav s-a petrecut duminică seara pe Bd Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, în cartierul Ampoi I. Trei mașini s-au lovit în zona intersecției cu strada Livezii.

Două persoane au fost transportate la spital.

Potrivit unor date de la fața locului, este vorba despre o neacordare de prioritate.

În accident au fost implicate un SUV Hyundai, un BMW și un Ford.

Impactul a fost destul de puternic, fiind afectat și un indicator de circulație.

Continue Reading