Connect with us

Alba

FOTO: Femeie din Alba, rănită într-un accident de circulație produs la intrarea în Gherla

Published

on



O femeie de 35 de ani din Alba a fost rănită într-un accident de circulație produs în județul Cluj, la Gherla. Aceasta era pasageră într-un autoturism condus de un bărbat, de asemenea din Alba. 

Femeia a ajuns la spital. Potrivit polițiștilor din Cluj, accidentul s-a produs miercuri în jurul orei 15:10, pe DN1 C în municipiul Gherla.

Conform primelor cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 35 de ani, aflat la volanul unui autotren cu remorcă, care circula din direcția Gherla înspre…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Judecătoria Blaj a validat al V-lea mandat de primar al lui Gheorghe Valentin Rotar ca primar al municipiului

Published

on

Judecătoria Blaj a validat al V-lea mandat de primar al lui Gheorghe Valentin Rotar ca primar al Municipiului Blaj, mandat obținut în urma rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024. 

”Este o mare onoare pentru mine și le mulțumesc blăjenilor, care m-au ales cu un procent de peste 75% din voturile exprimate, pentru încrederea acordată!

Cel de-al 5-lea mandat de Primar va fi mandatul cu cele mai mari realizări din istoria Blajului, pentru că în următorii 6 ani vom implementa cele 43 de proiecte propuse în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Balul Bobocilor la Liceul Teoretic din Teiuș. Cine sunt cei 14 concurenți

Published

on

Se anunță un bal plin de surprize pentru bobocii Liceului Teoretic Teiuș, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

Clasele a XII-a organizează vineri, 18 octombrie 2024, începând cu ora 17:00, la Casa de Cultură a oraşului Teiuş tradiţionalul eveniment, aşteptat de toţi liceenii, nu doar de cei aflaţi la început de drum.

Sub genericul ″Călătorie în jurul lumii″, cei 14 boboci participanți se vor întrece pentru titlul de Miss și Mister Boboc 2024.

Cele 7 perechi sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Accident de circulație în Alba Iulia. Două mașini s-au lovit în timpul unei manevre de schimbare a benzii

Published

on

Un accident de circulație s-a produs miercuri în Alba Iulia, în zona Stadionului Cetate. Două autoturisme s-au lovit, dar nu s-au înregistrat victime. 

Este vorba despre un autoturism marca BMW și unul marca Audi. Potrivit unor surse de la fața locului, autoturismul BMW, cu numere de Germania, ar fi încercat să treacă de pe banda 1 pe banda 2, când ar fi fost agățat de Audi.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de Poliție. Nu s-au înregistrat victime.

Una dintre mașini a fost lovită…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

19 octombrie: Praetorian Gates-Muzică, Ateliere, Istorie, la Alba Iulia. Eveniment dedicat pasionaților de rock și cultură locală

Published

on

19 octombrie: Praetorian Gates – Muzică, Ateliere, Istorie, la Alba Iulia. Praetorian Gates este un proiect cultural localizat în Alba Iulia, destinat tuturor pasionaților de muzică rock, istorie și cultură locală. 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 octombrie, începând cu ora 11:00, la localul Terasa Viilor din Alba Iulia, strada Francesca, nr. 4.

Nu se percepe taxă de intrare.

Ziua va începe cu demonstrații istorice facilitate de TERRA APVLVM – LEGIO I ADIVTRIX et ANTHEIA IMPERIALIS.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading