Connect with us

Cluj

FOTO/Floreștenii înecați în noroaie. Furnizorii de servicii refuză comenzile din anumite zone

Publicat


Locuitorii comunei Florești sunt blocați la propriu în noroaie. Mizeria de pe străzi și lipsa asfaltului face ca și furnizorii de servicii, precum taximetriștii, curierii sau angajații de la salubritate să nu poată intra în anumite zone locuite. 

O floreșteancă a făcut demersuri către primărie, iar răspusul primit a fost o promisiune clasică: “se va face”. 

“ Str. Prof. Dr. Valean Marginean din Floresti, zona Razoare-cartier White House , aflată în administrarea primăriei din 2014, amenajată si pietruita doar din contributia riveranilor, veșnic uitată in afara bugetului! Nepasarea administratiei locale si indolenta investitorilor fara scrupule au facut ca aceasta strada sa fie impracticabila!
Acum aflăm că de fapt nici nu e toată cadastrata, doar o bucată de 300 m. Pentru restul…..urmează ședințe, propuneri, dezbateri, aprobări…..si între timp noi nu mai putem ajunge la case, masina de gunoi nu mai poate ajunge la toți vecinii, taxi-urile refuză curse , curierii nu aduc pachetele! De ambulanta si pompieri sper sa nu avem nevoie…nu stiu cum ar ajunge la solicitări !Sesizările locuitorilor din zonă primesc răspunsuri halucinante sau deloc !

Stiu ca lucrurile acestea nu de rezolvă peste…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

ACCIDENT pe Memorandumului, în Cluj-Napoca. Minoră ACROȘATĂ de o dubă a MAI

Publicat

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, pe str. Memorandumului colț cu str. Samuil Micu. O minoră a fost acroșată de o dubă a MAI.

„Din primele cercetări se pare că o autospecială aparținând MAI…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Clujenii sunt invitați la DEZBATEREA ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie”, organizată de APPC Cluj

Publicat

Asociatia Profesioniștilor din Presă – Cluj (APPC) invită clujenii, joi, 25 aprilie, ora 18.00, la o dezbatere cu tema ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie” găzduită de Biblioteca Centrală Universitară „Lucian…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Un livrator Bolt Food din Sri Lanka a intrat cu mopedul pe roșu într-o intersecție din centrul Clujului. E la spital

Publicat

Polițiștii clujeni anunță că marți seara fost înregistrat un accident de circulație la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.

”Din primele cercetări efectuate a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Ușoară apreciere a leului față de euro

Publicat

Menținerea unui nivel mai redus al aversiunii față de risc, în condițiile existenței unui status quo în conflictul dintre Israel și Iran, a permis aprecierea monedelor de la marginea zonei euro.

ANALIZĂ. Radu…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe