Connect with us

Eveniment

FOTO: Grav ACCIDENT pe A1, în Hunedoara. Un mort și 3 răniți, printre care un copil

Publicat



Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă pe A1, pe sensul Deva – Timișoara, la kilometrul 404.

Echipajele operative ajunse la locul solicitării au constat faptul că în urma accidentului în care a fost implicat un microbuz, care s-a izbit puternic de parapet, un bărbat a suferit traumatisme incompatibile cu viața, iar doi adulți – un bărbat și o femeie – și un copil în vârstă de 5 ani au fost răniți.

Grav ACCIDENT pe A1, în Hunedoara. Un mort și 3 răniți, printre care un copil: duși la spital

Echipajele au acordat răniților asistență medicală de specialitate la fața locului, ulterior aceștia fiind transportați la spitalul din Deva.

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Bob Rădulescu, într-un ROL inedit! Cum s-a descurcat actorul la evenimentul „Elev al Școlii de Poliție pentru o zi”

Publicat

Școala de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca a organizat, joi, proiectul ,,Elev al Școlii de Poliție pentru o zi”. Evenimentul se află la a 14-a ediție, iar de-a lungul timpului diferite personalități…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

(P.E.) Traian Gligor, primarul comunei Bistra: Peste 16 milioane de euro, fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea comunei Bistra

Publicat

Dragi locuitori ai comunei Bistra,

În primul rând, vreau să vă mulțumesc că mi-ați acordat sprijinul și încrederea dumneavoastră, în acești ani, în care am construit împreună o comună frumoasă.

De asemenea, le mulțumesc colegilor din Primărie, consilierilor locali și tuturor partenerilor cu care am lucrat în echipă și am pus în practică proiecte care poate pentru mulți păreau imposibil de realizat.

Peste 16 milioane de euro este suma pe care am atras-o pentru modernizarea comunei noastre. Am investit în infrastructura rutieră, educație, sport,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Noaptea Muzeelor 2024: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi ÎNCHIS. Anunțul instituției

Publicat

Noaptea Muzeelor 2024: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi ÎNCHIS. Instituția nu organizează în acest an Noaptea Muzeelor, au anunțat vineri reprezentanții ei. 

Este vorba despre o acțiune de protest care are loc la nivel național, având în centru salarizarea personalului.

Angajații nu sunt în grevă (Noaptea Muzeelor fiind organizată în afara programului de lucru) ci au decis pur și simplu că nu vor participa.

Reprezentanții muzeului din Alba Iulia au transmis că programul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, este cel obișnuit: 10-18.00.

Muzeul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Balul de Caritate Rotary Club Alba Iulia 2024. Strângere de fonduri pentru achiziționarea de ochelari de vedere pentru copii

Publicat

Desfășurat la Domeniile Mar’tinutzi din Vințu de Jos, Balul de Caritate Rotary Club Alba Iulia 2024 a demonstrat încă o dată că atunci când comunitatea se mobilizează pentru o cauză nobilă, rezultatele pot fi de excepție. A fost un eveniment de neuitat, un adevărat regal, într-o atmosferă festivă, distinsă și sofisticată, care a marcat împlinirea a 29 de ani de istorie Rotary la Alba Iulia.

Au dat curs invitației președintelui Gheorghe Mircescu aproximativ 180 de persoane, oameni cu suflet mare, care s-au alăturat cu bucurie inițiativei Clubului de a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe