Connect with us

Alba

FOTO: Imagini superbe, surprinse la Festivalul Rozelor de la Ciumbrud – Aiud. Culoare, imaginație, talent și pasiune pentru flori

Publicat


Culoare, imaginație, talent și multă muncă. În acest fel poate fi caracterizat Festivalul Ziua Rozelor, organizat sâmbătă la Ciumbrud și Aiud. 

Evenimentul a început cu Parada Rozelor, un alai colorat format din muzicieni, bicicliști, motocicliști, copii și public participant la festival.

În acordurile fanfarei, lumea s-a deplasat spre Ciumbrud, din apropierea Colegiului Național “Bethlen Gabor”.

Imagini cu superbe aranjamente florale, realizate de producători, au fost postate pe contul de Facebook al Centrului Cultural ”Augustin Bena” Alba.

Ca în fiecare an, programul cuprinde cântece şi dansuri populare românești și maghiare, dansuri ritmate ale…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Dotări pentru Colegiul Militar din Alba Iulia: mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Valoarea investiției

Publicat

Dotări pentru Colegiul Militar din Alba Iulia. Elevii Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor beneficia de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale moderne, printr-o investiție de aproape 900.000 de lei. 

Ministerul Apărării – UM 01829 a lansat pe 17 aprilie o licitație, în platforma SEAP, pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ militar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Legătura dintre un cont de Instagram, investiții în criptomonede și hackeri, detaliată într-un proces la Tribunalul Alba

Publicat

Spargerea unui cont de Instagram a fost cercetată de polițiștii din Alba. Este vorba despre o escrocherie clasică a hackerilor de pe internet, care vânează conturi de pe rețelele sociale. 

Modalitatea prin care aceștia au acționat este descrisă de magistrații Tribunalului Alba, care au dat o soluție în acest caz. Dosarul a fost soluționat în data de 15 aprilie 2024, la solicitarea procurorilor.

Legatura dintre criptomonede și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Români blocați pe aeroportul din Dubai. Pistele au fost inundate. MAE monitorizează situația acestora

Publicat

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite, informează MAE.

MAE a transmis miercuri că prin intermediul Consulatului General al României la Dubai, are în atenţie şi monitorizează situaţia acestora.

Alba

Comunicat: Alba Iulia își va completa flota care asigură transportul public local cu alte 27 de autovehicule nepoluante

Publicat

În ultimii ani, Alba Iulia a reușit să obțină peste 100 de milioane de lei, fonduri europene, pentru a intra în rândul lumii care nu doar că înțelege importanța luptei antipoluare, dar și face ceva concret în direcția asta, pornind de la transportul public.

Până la sfârșitul anului viitor, pe străzile din Alba Iulia vor circula 40 de autobuze și microbuze electrice.

Astfel, începând cu 2018, Alba Iulia s-a aflat printre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe