Connect with us

Cluj

FOTO: Impact între două autoturisme, în județul Cluj. Două persoane au fost rănite

Publicat


Un accident rutier a avut loc, joi după-amiază, la ieșirea din localitatea Baciu, județul Cluj. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după impactul dintre două autoturisme.

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ, au fost alertate în această seară, în jurul orei 18:40, pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmate a unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Baciu (spre Zalău).

La fața locului pompierii au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

UPDATE: Potrivit IPJ Cluj, un conducător auto de 19 ani care se deplasa pe DN1F din direcția Zalău spre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani.

Conform sursei citate, o adolescentă a suferit mai multe traumatisme și a necesitat asistență medicală de urgență, fiind transportată la spital în stare de semiconștiență, dar cooperantă.

De asemenea, a mai fost acordat primul ajutor calificat unei femei, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care prezenta suspiciuni de fracturi, era în stare de conștiență și era cooperantă.

Ambele persoane au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au acordat primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor și pentru siguranța persoanelor prezente la locul accidentului.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Romania24.ro

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Emil Boc pe Facebook: Au fost finalizate locuințele sociale de pe str. Ghimeșului. Urmează faza de rec…

Publicat

Au fost finalizate locuințele sociale de pe str. Ghimeșului. Urmează faza de recepție a lucrărilor

Imobilul cu funcțiuni publice și locuințe sociale situat pe str. Ghimeșului a fost finalizat. Urmează faza de recepție a lucrărilor. Suprafața desfășurată este de 1258,40 mp iar suprafața construită este de 293,54 mp. Imobilul de locuințe este structurat în 2 scări, fiecare cu un număr de 6 apartamente.

Parterul construcției va fi destinat unor spații cu funcțiuni publice. Sunt asigurate și locuri de parcare amenajate pentru un număr de 14 autoturisme – câte 1 loc de parcare pentru fiecare apartament și 2 locuri de parcare pentru spațiile cu funcțiuni publice.

Primăria Cluj-Napoca acordă locuințe sociale conform HCL 622/2020. Criteriile de eligibilitate privind accesul la locuințe sociale, cât și cererea privind atribuirea unei locuințe sociale pot fi consultate în următorul link: https://files.primariaclujnapoca.ro/hotarare_consiliu/2020/08/20/622.pdf

Valoarea investiției este 3.417.546,56 lei fără TVA.

Foto: Municipiul Cluj-Napoca


Kan een afbeelding zijn van luchtKan een afbeelding zijn van binnenKan een afbeelding zijn van binnenKan een afbeelding zijn van buitenshuis

Facebook / Emil Boc

Citește mai departe

Actualitate

Emil Boc pe Facebook: Plenara Comitetului European al Regiunilor: intervenție în prezența dlui Antonio…

Publicat

Plenara Comitetului European al Regiunilor: intervenție în prezența dlui Antonio Costa, prim-ministrul Portugaliei

Am susținut următoarele idei în cadrul intervenției din plenul Comitetului European al Regiunilor:

1. Planul european de Reziliență și Redresare reprezintă o șansa istorică pentru viitorul locurilor de muncă din Uniunea Europeană și pentru realizarea solidarității „de fapt” între statele membre ale Uniunii. Prin acest Plan, Uniunea Europeană trece la nivelul următor de dezvoltare și de consolidare a identității europene;
2. Adoptarea la nivel european a certificatului
„verde” de vaccinare este necesară pentru respectarea dreptului european la libera circulatie și pentru susținerea locurilor de muncă grav afectate de pandemia COVID-19.


Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en tekstKan een afbeelding zijn van 3 mensen en tekstKan een afbeelding zijn van 3 mensen en tekstKan een afbeelding zijn van 3 mensen

Facebook / Emil Boc

Citește mai departe

Actualitate

Emil Boc pe Facebook: Intervenție la Antena 3 pe tema procesului de vaccinare din Municipiul Cluj-Napo…

Publicat

Intervenție la Antena 3 pe tema procesului de vaccinare din Municipiul Cluj-Napoca și despre prosibilitatea organizării primului concert fără restricții post pandemie.Facebook / Emil Boc

Citește mai departe

Cluj

Florin Cîțu anunță când vor fi permise petrecerile de la nunți și botezuri

Publicat

Premierul Florin Cîțu a anunțat că petrecerile private ar putea fi permise din luna iunie dacă populația se va vaccina.

Premierul a vorbit despre marile evenimente și a dezvăluit ce a discutat cu organizatorii.

„Am avut discuții cu organizatorii de evenimente, la Cluj și la București m-am întâlnit cu organizatorii. Toți au fost de acord că vor să facă aceste evenimente doar cu persoane vaccinate”, a explicat Florin Cîțu, miercuri, în timpul unei conferințe de presă.

Premierul a fost întrebat când vor reîncepe petrecerile private, nunțile și ceremoniile de botez. „Când ne vom vaccina”, a răspuns Florin Cîțu.

Premierul a mai spus că în cel mai bun caz acest lucru se va întâmpla după 1 iunie, data propusă de șeful Guvernului pentru atingerea pragului de 5 milioane de persoane vaccinate.

Dacă obiectivul va fi atins numeroase restricții vor fi ridicate. În caz contrar „nu le vom ridica, vom merge mai departe cu restricțiile”, a precizat prim-ministrul.

sursa: mediafax.ro

Romania24.ro

Citește mai departe