Connect with us

Eveniment

FOTO: Impact între un camion și un autoturism, în Luduș. O victimă în stare gravă

Publicat


accident luduș

Un accident rutier a avut loc, miercuri seară, 28 decembrie 2022, în localitatea Luduș, județul Mureș.

Potrivit ISU Mureș, accidentul rutier s-a produs în localitatea Luduș.

În eveniment au fost implicate un camion și un autoturism.

accident luduș


În urma impactului, o victimă neîncarcerată, inconștientă, a fost preluată de echipajul medical prezent la fața locului.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Luduș.

Stire in actualizare

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

30 ianuarie – Sfinții Trei Ierarhi: Sărbătoare cu cruce roșie în Calendarul Crești Ortodox. Ce nu este bine să faci în această zi

Publicat

30 ianuarie – Sfinții Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigore Teologul și Ioan Gura de Aur sunt prăznuiți în fiecare an pe 30 ianuarie.

Sărbătoarea este marcată cu cruce roșie în Calendarul Ortodox 2023. Credința populară spune că în această zi nu este bine să muncești.

În ziua în care sunt sărbătoriţi cei trei sfinți, nu se lucrează, fiind rău de ars, de friguri şi de pagubă.

În ziua de 30 ianuarie, cei trei ierarhi, considerați ca fiind cei mai mari învățători și pastori din istoria creștinătății și modele de viață duhovnicească, sunt sărbătoriți cu mare fast în lăcașurile creștine din întreaga lume.

Odată cu darul “tălmăcirii” Sfintelor Scripturi,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO Incendiu la Târgu Mureș, într-o zonă cu depozite de echipamente electrice, autoturisme și îngrășăminte. A fost emis RO-ALERT

Publicat

Fortele și mijloacele ISU Mureș intervin duminică în municipiul Târgu Mureș după ce un incendiu de proporții a izbucnit la un ansamblu de depozite. 

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, iar autoritățile au emis un mesaj RO-ALERT către populație.

Conform informațiilor inițiale, în interior se află depozitate echipamente electrice, autoturisme și un depozit de îngrășăminte, potrivit România24.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de peste 1000 de metri pătrați.

Acțiunile în desfășurare vizează localizarea focarelor și evacuarea materialelor depozitate. Intervenția este în desfășurare, a anunțat ISU Mureș.

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Scandal în Educație: Liceele pedagogice nu vor mai putea forma învățători. Petiție cu zeci de mii de semnături contra măsurii

Publicat

O petiție online a strâns peste 23.000 de semnături în doar câteva zile și este legată de noul proiect de lege al învățământului preuniversitare, care se află pe traseul de aprobare.

Petiția a fost inițiată pe 20 ianuarie de 29 de licee pedagogice și se numește “Spune nu desființării specializării învățător de la liceele și colegiile pedagogice!”.

Proiectul a agitat apele în rândul reprezentanților liceelor și colegiilor pedagogice din toată țara, pentru că Ministerul Educației elimină posibilitatea formării învățătorilor în aceste instituții.

Este vorba despre noul proiect al ministrului Ligia Deca.

Astfel, în cadrul profilului pedagogic este păstrată doar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Primele cereri aprobate la finanțare în programul Femeia Antreprenor. Criteriul care a făcut diferența la selectarea proiectelor

Publicat

femeie calculator laptop

Primele cereri aprobate pentru programul Femeia Antreprenor 700 de cereri de finanţare au fost admise în cadrul programului Femeia Antreprenor, iar aplicantele vor primi, începând de vineri, deciziile privind acceptarea de principiu, a anunțat Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Prin program se acordă finanțare de până la 200.000 de lei.

Acestea au fost selectate din peste 1.000 de cereri eligibile. Transmiterea deciziilor privind acceptarea de principiu la finanţare către aplicante se va face automat, în contul deschis pe platforma granturi.imm.gov.ro.

Aplicantele vor descărca acordul de finanţare, îl vor semna cu semnătură electronică, îl vor reîncărca semnat şi îl vor transmite…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe