Connect with us

Eveniment

FOTO: Impact violent între două autoturisme în județul Mureș. O femeie încarcerată

Publicat


Un accident rutier grav a avut loc vineri dimineața, pe raza localității Periș, județul Mureș. O femeie a rămas încarcerată între firele contorsionate ale mașinii în urma impactului cu un alt autoturism.

Potivit ISU Mureș, au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, aceștia ajunși la locul solicitat, au constatat că este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, în interiorul unuia se afla o victimă încarcerată în stare gravă, o femeie de aproximativ 40 de ani, aceasta extrasă în cel mai scurt timp posibil de către salvatorii aflați la fața locului și o victimă neîncarcerată, un bărbat de aproximativ 53 de ani.

Femeia a fost preluată și transportată cu ambulanța SMURD la UPU SMURD Târgu-Mureș, iar bărbatul  a fost preluat și transportat cu ambulanța SAJ la CPU Reghin.

Drumul a fost blocat pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

Romania24.ro

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Incidența crește ușor la Sibiu și Cisnădie – La Marpod și Șura Mare scade

Publicat

Incidența la nivel județean a ajuns la 3,22 de cazuri la mia de locuitori. În municipiul Sibiu, rata de infectare a crescut ușor, fiind marți, 13 aprilie de 4,60.

În prezent, cea mai mare valoare o are rata de incidență în Comuna Orlat, și anume 7,52.

Vezi situația la zi în Sibiu AICI

„Vă informăm că rata de incidență cumulată la nivelul județului Sibiu este de 3,22/1000 de locuitori în ultimele 14 zile. ”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În ceea ce privește rata de incidență cumulată în localitățile din județul Sibiu este următoarea:

UAT POPULATIE DEPABD CAZURI CONFIRMATE IN ULTIMELE 14 ZILE Rata de incidență
ORLAT 3326 25 7.52
ORAŞ CISNĂDIE 25119 146 5.81
ŞURA MICĂ 3567 18 5.05

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe

Alba

Guvernul aprobă noi sancțiuni pentru restaurantele care încalcă regulile: suspendarea activității și afiș obligatoriu la intrare

Publicat

Noi măsuri și sancțiuni pentru restaurantele care încalcă în mod repetat măsurile de protecție împotriva COVID-19 se află în lista actelor normative care vor intra la aprobare în ședința de guvern de miercuri, 14 aprilie 2021.

Astfel, localurile care încalcă regulile riscă, pe lângă amendă, și închiderea pentru 15 sau 30 de zile. Acestea vor fi obligate să afișeze un mesaj în care arată că sunt închise temporar din cauza nerespectării măsurilor.

Localurile vor rămâne închise chiar dacă vor contesta măsura de suspendare a activității.

Măsurile sunt cuprinse într-un proiect de lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Documentul este postat pe siteul secretariatului general al Guvernului în lista actelor normative care intra la aprobare în ședința de guvern de miercuri 14 aprilie 2021.

Aceste măsuri vor trebui să treacă și prin Parlament pentru adoptare, unde ar putea suferi modificări.

DOCUMENTUL complet poate fi văzut AICI: Măsuri restaurante

Potrivit proiectului de lege, firmele care sunt descoperite că încalcă în mod repetat măsurile anti-Covid într-un interval de 15 zile dintre constatări vor fi…

Vezi mai mult pe Alba24

Citește mai departe

Eveniment

Consiliul Județean Sibiu acceptă semnătura electronică pe documente

Publicat

Consiliul Județean Sibiu a implementat semnătura electronică pentru documente. Costurile pentru consumabile au scăzut, iar accesul la documente este mult mai ușor fiind stocate electronic.

90% dintre documentele din cadrul Consiliului Județean Sibiu sunt semnate electronic. Excepție fac documentele care trebuie semnate olograf cum ar fi hotărârile, dispozițiile și anumite contracte. Această soluție a fost implementată treptat, procesul fiind început încă din prima parte a anului 2020. Acest proces a necesitat o analiză complexă a tuturor activităților și adaptarea soft-urilor interne.

Prin introducerea semnăturii electronice, Consiliul Județean Sibiu face încă un pas în digitalizarea sistemului administrativ, reducând timpii de operare a unui document,…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe

Eveniment

Încă doi onaniști prinși la Sibiu – Se masturbau lângă un loc de joacă și aproape de zoo

Publicat

Poliția Locală a depistat încă doi bărbați care își satisfăceau nevoile trupești în văzul trecătorilor. Unul dintre onaniști a fost prins în flagrant lângă un loc de joacă pentru copii din Valea Aurie, iar altul a fost surprins aproape de zoo.

Onaniștii au fost prinși în urma unei acțiuni a Poliției Locale, ce s-a desfășurat în zona parcului Sub Arini și pădurea Dumbrava. Aceștia au comis „fapte obscene”.

„Poliția Locală a desfășurat sâmbătă, 10 aprilie o acțiune în parcul Sub Arini  – pădurea Dumbrava în urma căreia au fost reținute două persoane care comiteau fapte obscene”, informează Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Se masturba lângă locul de joacă

Unul dintre bărbați se masturba chiar în…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe