Connect with us

Cluj

FOTO: Impact violent între un Range Rover și un BMW în Jucu. Unul dintre șoferi a rămas încarcerat

Publicat


Un accident rutier a avut loc, marți după-amiază în localitatea Jucu de Mijloc din județul Cluj. Un bărbat a rămas încarcerat după impactul dintre două mașini.

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale și un echipaj SMURD au intervenit pentru gestionarea situației de urgență survenită în urma unui accident rutier produs pe raza localității Jucu de Mijloc.

Pompierii au fost solicitați să intervină în jurul orei 12.40, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla un bărbat, de circa 60 de ani, care necesita asistență medicală de urgență. Acesta a primit primul ajutor calificat și a fost extras folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Echipajul SMURD l-a preluat în vederea transportului la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare acesta era în stare de conștiență și era cooperant.

accident jucu cluj

Două echipaje SAJ, care se deplasau către alte cazuri, au oprit pentru acordarea primului ajutor, până la sosirea forțelor alocate să intervină la accidentul respectiv.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere că existau scurgeri de combustibili pe carosabil, siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident.

Citește Romania24.ro pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Din spatele cortinei. Cu ocazia Anului PUCCINI, Opera Română clujeană pune în scenă piesa “Tosca”

Publicat

Opera Națională Română Cluj-Napoca a prezentat, miercuri, într-o conferință de presă, detalii despre premiera operei “Tosca”, cât și despre concursul “Verum Solitus”.

Pentru a celebra Anul Puccini în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Un institut ”fantomă” l-a scos pe primul loc pe Bogdan Pivariu candidat la Primăria Florești. Cine este CIRA

Publicat

Actualul primar din Florești, Bogdan Pivariu, apare într-un sondaj de opinie realizat în luna martie ca având 71% din preferințele de vot ale locuitorilor celei mai mari comune din România.

Sondajul respectiv…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Semifinală de cupă: Oțelul Galați – „U” Cluj. „Șepcile roșii” LUPTĂ pentru un loc în FINALA Cupei României

Publicat

„U” Cluj și Oțelul Galați se vor întâlni joi, 18 aprilie, de la ora 20:30 pe Stadionul Oțelul din Galați în semifinala Cupei României. „Șepcile roșii” trebuie să obțină victoria pentru a se califica în finala

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Președintele Tribunalului Cluj, judecătorul Ioan Gaga, desemnat președintele Biroului Electoral Județean (BEJ)

Publicat

Președintele Tribunalului Cluj, judecătorul Ioan Gaga, a fost desemnat prin tragere la sorți președintele Biroului Electoral Județean (BEJ) Cluj pentru alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie.

De…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe