Connect with us

Eveniment

FOTO: Înotătorul Avram Iancu a trecut graniţa în Olanda, în cursa de pe fluviul Rin

Publicat



sursa foto: Facebook / Avram Iancu

Bibliotecarul Avram Iancu, care a plecat într-o cursă de înot pe fluviul Rin pentru a susţine, prin mijloacele sale, aderarea României la Spaţiul Schengen, a trecut graniţa în Olanda ajungând la borna cu numărul 858, după 32 de zile de la debutul proiectului său.

„E ziua în care am străbătut ultimii kilometri din Germania.

E ziua în care am ajuns la hotarul dintre Germania şi Olanda, la borna 858.

Am fost escortaţi, în această ultima etapă din Germania, de către un echipaj deosebit, experimentat, cu o ambarcaţiune foarte mare. (…)

Ceea ce aseară, ajungerea la graniţă, a fost o finalitate, azi e doar un nou început”, a notat joi înotătorul român pe pagina sa de Facebook.

Pe parcursul etapei din Germania, mass-media locală regională s-a interesat de proiectul pe care îl derulează înotătorul român, efortul acestuia fiind reflectat de un post de televiziune.

Bibliotecarul Avram Iancu a luat startul, pe 16 iulie, în oraşul Konstanz, din Germania, în cursa prin care şi-a propus să străbată întreg cursul fluviului Rin pentru a susţine, prin înot de rezistenţă, proiectul de aderare a României la Spaţiul Schengen.

Sportivul din Petroşani înoată cei 1.032 de kilometri ai fluviului fără costum de neopren sau alte elemente ajutătoare, la fel ca atunci când a devenit primul om din lume care a reuşit să străbată fluviul Dunărea doar prin forţa braţelor.

Durata cursei a fost estimată la 35 de zile.

În vara anului 2017, sportivul din Petroşani a înotat întreg cursul Dunării, fără costum de neopren, pe o distanţă de 2.860 de kilometri, de la izvoare până la vărsarea în Marea Neagră. Agerpres

sursa foto: Facebook / Avram Iancu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Sărbătoarea Muzicii, la Alba Iulia. Cătălin Răducanu, Analia Selis și Târgu Mureș Orchestra, în prima seară de spectacole

Publicat

Sărbătoarea Muzicii a început vineri la Alba Iulia. În prima seară, pe scenele amenajate în curtea Palatului Principilor Transilvaniei și în Piața Cetății urcă Cătălin Răducanu, Analia Selis și Târgu Mureș Orchestra. 

Spectatorii, albaiulieni și turiști deopotrivă, au fost martorii unui...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Cine e traficantul de DROGURI prins la Cluj. E un temut MAFIOT italian

Publicat

Procurorii DIICOT anunțau, vineri, că un bărbat, cetățean străin, a fost prins în flagrant în timp ce vindea cocaină în Cluj-Napoca. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

mafiotmafiot

Este vorba de un…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Parcul Feroviarilor, lăudat de Ordinul Arhitecților: Competiţiile nu frânează dezvoltarea, ci generează prosperitate

Publicat

Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca, realizat prin concurs internațional de soluții, este dat de Ordinul Arhitecților din România drept exemplu de bună practică. Proiectul, lansat în 2018 de Primăria Municipiului Cluj-Napoca,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Angajări la Jandarmeria Alba: 18 posturi, scoase la concurs. Data limită de înscriere și condiții generale pentru candidați

Publicat

Angajări la Jandarmeria Alba. Jandarmeria Alba organizează concurs pentru încadrarea directă/rechemare în activitate a 18 posturi de subofițer.

Este vorba despre:

  • 2 posturi specialitatea Financiar

Condiții și detalii despre concurs găsiți pe hub.mai.gov.ro și pe site-ul Jandarmeriei Alba.

  • 1 post specialitatea Administrare Patrimoniu Imobiliar

Condiții și detalii despre concurs…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate