Connect with us

Alba

Foto: Irina Loghin a cântat la Sebeș, în fața a 1.000 de seniori care au participat la Ziua Vârstnicului, organizată de primărie

Published

on



Foto: Irina Loghin a cântat la Sebeș, în fața a 1.000 de seniori care au participat la Ziua Vârstnicului, organizat de primărie, au transmis reprezentanții Centrului Cultural ”Lucian Blaga” din Sebeș. 

Pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, municipalitatea din Sebeș a organizat, în data de 1 octombrie 2024, un eveniment de socializare la care au participat 960 de seniori din Sebeș.

Programul cultural-artistic pregătit de Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș a inclus o mică…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ajutor pentru încălzire 2024: Se ia în calcul ultimul talon de dinainte de recalcularea pensiilor

Published

on

Ajutor pentru încălzire 2024. Mulți pensionari se întreabă dacă se ia în calcul ultimul talon de dinainte de recalcularea pensiilor, sau cel cu pensia majorată, atunci când se stabilește cine are dreptul să îl primească. 

Vestea bună vine de la Guvern: pensionarii cărora veniturile le-au crescut nu vor fi afectați, fiindcă se ia în calcul ultimul talon de pensie emis înainte de recalculare.

Se încadrează toți cei care au pensii mai mici de 2.210 de lei. Ei vor primi și în această iarnă 700 de lei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Salvamontiști din Alba, la atelierele practice ale Școlii Naționale de Tehnicieni Salvaspeo

Published

on

Opt angajați și trei voluntari ai Serviciului Public Județean SALVAMONT-SALVASPEO Alba au participat în săptămâna care s-a încheiat la atelierele practice ale Școlii Naționale de Tehnicieni Salvaspeo desfășurate în Cheile Albioarei, în județul Bihor.

În cadrul Școlii s-au desfășurat și ateliere practice de salvare în mediul subteran speologic în peștera Cornilor și Peștera Meziad.

Etapa de pregătire s-a finalizat sâmbătă cu ,,Exercițiul regional salvaspeo Padurea Craiului,, desfășurat în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Vremea în Alba în săptămâna 7 – 13 octombrie: De când revin ploile. Prognoza meteo pe zile și localități din județ

Published

on

Vremea în Alba în săptămâna 7 – 13 octombrie: De când revin ploile. Prognoza meteo pe zile și localități din județ. Cu cât intrăm mai mult în luna octombrie cu atât vremea urâtă și mohorâtă pune stăpânire pe întreaga țară. Pentru săptămâna 7 – 13 octombrie sunt anunțate zile cu soare, dar și multe ploi, mai ales spre sfârșitul săptămânii.

Chiar și temperaturile mai scad cu câteva grade, mai ales în zilele ploioase. Temperaturile maxime nu urcă mai mult de 20-22 de grade Cesius, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Programul ”Masă sănătoasă în școli”: LISTA unităților din Alba care au fost incluse în proiectul de HG din 4 octombrie

Published

on

Programul ”Masă sănătoasă în școli”: Mai multe școli din Alba au fost incluse în programul național ”Masă sănătoasă”, potrivit unui proiect de hotărâre de guvern pus în dezbatere publică în data de 4 octombrie 2024.

Pentru a asigura câte o masă pe zi pentru acești elevi, ME a propus suplimentarea sumei deja alocate în aprilie cu aproximativ 9,6 milioane de lei. 

Potrivit edupedu.ro la nivel național sunt peste 11.500 de elevi din 473 de școli care vor beneficia de Programul național…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement