Connect with us

Cluj

FOTO. Jumătate de afacere cu 52 de vile exclusiviste la Cluj-Napoca, scoasă la vânzare. Vezi prețul

Publicat


O firmă de dezvoltatori imobiliari scoate la vânzare jumătate din afacerea de construire a 52 de vile exclusiviste la Cluj-Napoca, pe un teren de 25.000 mp, anunță piațaafacerilor.ro.

”Conceptul urmează a fi testat în proiectul pilot în Cluj-Napoca, după care va urma scalarea acestuia la nivel național. Ca în orice proiect imobiliar, zona în care este dezvoltat cartierul are un rol foarte important, terenul nostru oferind avantaje substanțiale și unice afacerii”, arată dezvoltatorul.

Terenul are PUZ aprobat, Certificat de Urbanism de construire, CF individual pe fiecare parcelă, CF de drum, concept arhitectural pentru locuințe cuplate.

vile 2

”Suntem în stadiu avansat pentru obținerea autorizației de construire pentru case și pentru execuția utilităților. Pe fiecare parcelă pot fi construite 2 locuințe cuplate. Fiecare locuință poate avea până la 4 nivele. Regimul de înălțime:…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cluj

Rapperul MobTrap, cercetat pentru injurii și violență la adresa polițiștilor. S-a declarat inițial victimă

Publicat

batut e1656048361257.jpg

Cu privire la situația desfășurată la sediul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca și a cercetărilor efectuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare în formă continuată și influențarea declarațiilor, procurorii au dispus cercetarea rapperului MobTrap.

Acesta a susținut că a fost bătut la secția de Poliție Mănăștur fără motiv, chiar de șeful unității.

Urmare a informării Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca asupra situației de fapt, procurorul unității menționate a dispus efectuarea fața de tânărul în cauză a cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Gânduri de drumeție. Frumusețile naturii de lângă Cluj

Publicat

Poate unii clujeni s-au întrebat ce-i cu acel grup de pensionari cu rucsacele în spate, (13 doamne și un domn) pe care, în fiecare duminică, indiferent de anotimp și de vreme, dimineața la ora 9.00 îi zărești în diverse stații de autobuz: Colina, Opera, Piața Mihai Viteazu, Gară, etc.

Este grupul de drumeție autodenumit ACI-DOR, grup constituit din inițiativa doamnei Vlad Rodica, un bun organizator, cu o experiență de peste 20 de ani de parcurs trasee în natură.

mari 1

Profităm ce e drept, în unele ieșiri, și de facilitățile oferite în prezent de transportul public extins, în comunele din primul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

Iodura de potasiu, DISTRIBUITĂ populației cu prescripție MEDICALĂ. Lista FARMACIILOR din Cluj de unde puteți ridica pastilele

Publicat

iodura de potasiu.jpg

Pastilele de iodură de potasiu vor fi distribuite populației. Nu de către medicii de familie, ci de către farmaciști. Totuși, pastilele vor putea fi luate doar cu prescripție de la medicul de familie, anunță Ministerul Sănătății.

Ordinul privind modalitatea de distribuire a iodurii de potasiu sub formă de comprimare de 65 mg către populație a fost publicat în Monitorul Oficial. Cutiile cu pastile vor fi distribuite gratuit de către farmaciile comunitare, de unde vor putea fi ridicate de beneficiari.

Citește și: 3 box paleți cu IODURĂ de potasiu la Cluj. Cine primește pastile, în cazul unei…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

Pompierii clujeni ANGAJEAZĂ șoferi pe autospeciale. Vezi care sunt condițiile

Publicat

isu e1656070224932.jpg

ISU Cluj anunță angajări. Se caută șoferi pentru autospeciale.

„Dacă ți-ai dorit în copilărie să conduci autospeciala pompierilor și încă visezi la acest lucru, acum e șansa ta!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj scoate la concurs 22 de posturi de conducători auto. Pentru a putea participa, două dintre condițiile importante sunt vârsta (între 18 și 35 de ani) și deținerea permisului de conducere categoriile B, respectiv C.

Toate detaliile sunt disponibile pe site-ul nostru, la secțiunea cariere.

Dosarele de recrutare se depun în format…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe