Connect with us

Alba

FOTO: Lucian Blaga, în sufletele elevilor de la Sebeș. Expoziție, la Biblioteca Municipală „Lucian Blaga”

Publicat



Joi, 9 mai 2024, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș a găzduit o expoziție specială dedicată desenelor realizate de elevii din clasele I – IV, participanți la etapa municipală a Concursului local de lectură, „Laudă semințelor, celor de față și-n veci tuturor!”, din cadrul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”, Sebeș, 2024.

Concursul a fost organizat în strânsă colaborare cu instituțiile de învățământ din zonă, iar participarea lor activă a contribuit la succesul evenimentului.

„Cadrele didactice și elevii din clasele I-IV…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Drama unor familii care se dezbină, tema de luni a festivalului de teatru de la Alba Iulia: ”La câțiva oameni distanță de tine”

Publicat

A doua zi a Festivalului de Teatru ”Povești” din Alba Iulia sta sub semnul familiei. Dacă prima parte a zilei a fost marcată de relația părinte-copil, seara va aduce pe scenă o temă care a afectat zeci de generații, în ultimii 30 de ani: migrația. 

”La câțiva oameni distanță de tine” se va juca de la ora 19.00 pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Regia și coloana sonoră este semnată de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, Premiul I și Premiul III la Concursul național Problema Solvenda România

Publicat

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia care sunt pasionați de istorie, creativi și cu abilități de rezolvare a problemelor au ocupat podiumul la cea de-a IX-a ediție a Concursului naţional Problema Solvenda România. Concursul, interdisciplinar, include mai multe domenii de știință și reunește an de an tineri care își valorifică noțiunile, ideile și informațiile pe care le dețin din domeniul istoric, încercând să reconstituie după propriile idei, evenimente reale.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Echipa de fotbal Orient Blandiana, campioană în Liga 5 Alba cu două etape înaintea finalului de campionat

Publicat

Echipa de fotbal din Liga a 5 a județeană, Orient Blandiana, și-a asigurat matematic câștigarea titlului de campionă. Aceasta a învins o altă echipă de liga a 5 a, ACS Băgău, cu scorul de 4-0, pe teren propriu. Meciul de fotbal a avut loc duminică, 19 mai. 

Acesta s-a distanțat la 10 puncte de ocupanta locului doi, Performanța Ighiu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

(P.E.) Obiective edilitare ambițioase pentru fiecare nevoie a comunei Mihalț. Angajamentul ferm al candidatului PNL, Flavius Breaz

Publicat

Mai bine, mai eficient, mai departe! Obiective edilitare ambițioase, pentru fiecare nevoie a comunei Mihalț, angajamentul ferm al candidatului PNL, Flavius Breaz.

Dacă în 2008 devenea cel mai tânăr edil din țară, acum, în fața unui nou angajament de 4 ani, liberalul se înscrie în categoria primarilor cu experiență, una pe care o va...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe