Connect with us

Alba

FOTO: Lucrări de modernizare pe străzi din Teiuș. Asfaltări și amenajări de trotuare în zone din oraș

Published

on



Primăria Teiuș anunță stadiul lucrărilor pe unele străzi din oraș. Este vorba despre lucrări de modernizare. Se fac asfaltări și amenajări de trotuare.

”Pe strada Ion Creangă se excavează un strat de circa 50 cm din drum, iar în loc se așterne balast, pregătind drumul pentru asfaltare.

Trotuarele de pe Mihail Kogălniceanu se apropie de finalizare, iar strada intră într-o nouă etapă de lucru”, a anunțat Primăria Teiuș.

La Teiuș mai sunt lucrări în derulare la un pod circulat din oraș…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Circulație rutieră închisă pe autostrada A10, la nodul de la Sebeș, pentru lucrări de reparații. Pe unde va fi deviat traficul

Published

on

Circulația rutieră va fi închisă miercuri, pe autostrada A10, la nodul Sebeș, pentru lucrări de reparații. 

Restricțiile vor fi aplicate în intervalul orar 07:00-19:00 la Breteaua 5.

Ieșirea Alba A10 – DN1 din județul Alba va fi închisă pentru efectuarea unor lucrări de reparații, au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj.

Traficul va fi deviat spre autostrada A1, cu ieșire la Sebeș. Lucrările sunt realizate în perioada de garanție de către asocierea SC Impresa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Comunicat europarlamentar Victor Negrescu: Parlamentul European propune un buget de peste 200 miliarde de euro pentru anul viitor

Published

on

Raportul negociatorului-șef al legislativului european, Victor Negrescu, a fost aprobat în Comisia pentru Bugete din Parlamentul European.

Negociatorul-șef al Parlamentului European, Victor Negrescu, a propus un buget pentru anul viitor în valoare de peste 200 miliarde de euro. Raportul său, aprobat în Comisia pentru Bugete din legislativul european, prevede creșteri importante de fonduri europene pentru zona de educație, sănătate, agricultură, cercetare, protecție civilă și securitate.

Un aspect important…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cum a rămas o pensionară din Aiud fără banii din casă. Polițiștii l-au reținut pe un tânăr din județul Mureș. Ce s-a întâmplat

Published

on

O pensionară din Aiud a rămas fără banii din casă după ce l-a primit în locuință pe un tânăr care-i oferea marfă de vânzare. Polițiștii l-au reținut.

Potrivit IPJ Alba, luni, 7 octombrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au identificat un tânăr de 22 de ani, din comuna Crăciunești, județul Mureș.

Acesta este bănuit de un furt din locuință, faptă ce a fost sesizată poliției la28 august 2024, de către o vârstnică de 93 de ani, din Aiud.

În 28…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Sagittarii din Alba Iulia, rezultate remarcabile la Campionatul Național de Arc Istoric, proba sportivă 3D

Published

on

„Sagittarii”, arcașii clubului CSM Unirea Alba Iulia au obținut recent cinci medalii de aur, două de argint și o medalie de bronz la Campionatul Național de Arc Istoric – proba sportivă 3D.

În perioada 5-6 octombrie 2024, la Băile Figa, județul Bistrița-Năsău s-a desfășurat Campionatul Național de Arc Istoric la proba sportivă 3D.

Campionatul Național a fost organizat cu profesionalism de Clubul Sportiv Rangers of The North sub egida Federației Române de Arc Istoric și a fost un adevărat succes…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading