Connect with us

Alba

FOTO: Lucrările de modernizare a Podului Minciunii din Blaj, aproape de finalizare. Au fost trasate marcajele rutiere pe asfalt

Publicat


Noul Pod a Minciunilor din Blaj este aproape gata, după aproape 10 luni de la începerea lucrărilor. Încă de la începutul lucrărilor de modernizare a podului, primarul Blajului, Valentin Rotar a spus că lucrările vor fi gata până la data de 1 decembrie. 

Din mai multe poze postate de RadioBlaj pe Facebook se poate observa că lucrările sunt aproape gata, iar marcajele rutiere au fost deja trasate.

Marcajele au fost trasate miercuri 23 noiembrie, iar primăria Blaj va anunța, la începutul săptămânii viitoare, data de la care va fi permisă circulația rutieră și pietonală pe noul pod.


Valoarea investiției, proiect tehnic și execuție lucrări, a fost de 11.749.709,85 lei (fără…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Aquapark la Ocna Mureș, în completarea Băilor Sărate. Cum va arăta noua investiție, aflată în faza de proiectare

Publicat

VIDEO: Aquapark la Ocna Mureș. Autoritățile locale din Ocna Mureș intenționează construcția unui aquapark în ora. Acesta ar urma să completeze Complexul Băilor Sărate finalizat în urmă cu câteva luni.  

Primarul din Ocna Mureș, Silviu Vințeler, a declarat pentru Alba24 că studiul de fezabilitate și proiectarea sunt în prezent în lucru.

Finanțarea ar urma să fie accesată din fonduri europene în exercițiull…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ce nu au voie să facă preoții: Sfântul Sinod a transmis măsurile canonice împotriva corupției, aplicabile în interiorul BOR

Publicat

Ce nu au voie să facă preoții: Cancelaria Sfântului Sinod a transmis un comunicat oficial în care prezintă măsurile canonice și sancțiunile aplicabile în Biserica Ortodoxă Română, împotriva corupției.

„În Biserica Ortodoxă Română, potrivit învățăturii de credință și disciplinei canonice, nu se justifică sub nici o formă actele sau tentativele de corupție.

Pentru cei implicați în astfel de acte sau tentative sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Marcel Pavel, Vlad Miriță și Radu Ille, invitați speciali la Festivalul Național Studențesc “Serbările Unirii”

Publicat

Marcel Pavel, Vlad Miriță și Radu Ille sunt invitați speciali la Festivalul Național Studențesc “Serbările Unirii”, care se desfășoară în aceste zile la Alba Iulia.

În perioada 1-5 decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României, se desfășoară la Alba Iulia Festivalul Național Studențesc “Serbările Unirii”, organizat de Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, cu sprijinul Ministerului Familiei.

Ajuns la cea de-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Directivă UE cu noi reguli pentru șoferi: interdicții pentru începători, categorie nouă în permis pentru conducerea SUV-urilor

Publicat

scoala soferi

O nouă directivă europeană care vizează regulile privind circulația pe drumurilor publice pentru autovehiculele conduse de șoferii începători și acordarea permiselor de conducere, va trebui introdusă după aprobare în legislația țărilor europene, inclusiv în România.

Documentul prevede modificarea Codului Rutier prin introducerea unor noi reguli pentru șoferii începători și vârstnici și introducerea unor noi categorii pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe