Connect with us

Alba

FOTO: LUNI începe vaccinarea anti-COVID în Alba. Au ajuns primele 975 de doze de vaccin. Situația programărilor pentru imunizare

Publicat


Campania de vaccinare anti-COVID începe luni, 4 ianuarie, în județul Alba. Vor fi disponibile primele 975 de doze de vaccin marca Pfizer.

Sunt 8 centre locale de vaccinare, iar imunizarea se face pe baza unor liste cu solicitări nominale, în prima fază doar pentru personalul medical, potrivit DSP Alba.

Centrele de vaccinare sunt la: Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, Spitalul Municipal Sebeș, Spitalul Municipal Aiud, Spitalul Municipal Blaj, Spitalul Orășenesc Cugir, Spitalul Orășenesc Câmpeni, Spitalul Orășenesc Abrud, Spitalul de Boli Cronice Câmpeni.

Cele 975 de doze trebuie administrate în maximum 5 zile de la recepționare. După epuizarea lor, poate fi solicitată o nouă tranșă de vaccin.

”DSP Alba a recepționat duminică dimineață, la ora 8.00, 975 de doze de vaccin marca Pfizer, în vederea debutului campaniei de vaccinare anti-COVID care este programată să înceapă în județul Alba luni, 4 ianuarie. Cele 975 de doze, care se prezintă sub forma a 195 de flacoane (5 doze per flacon), vor ajunge în cursul zilei de azi în cele 8 centre de vaccinare organizate în județ, astfel: 390 de doze la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, 90 de doze la Spitalul Municipal Sebeș, 190 de doze la Spitalul Municipal Aiud, 80 de doze la Spitalul Orășenesc Cugir, 35 de doze la Spitalul Orășenesc Abrud și 25 de…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vremea până la jumătatea lunii aprilie: Temperaturi în creștere, dar și multe ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

primavara flori vremea meteo prognoza meteo

Vremea până la jumătatea lunii aprilie: Temperaturi în creștere, dar și multe ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Poate una dintre cele mai frumoase perioade din an, luna aprilie este una ce aduce o vreme superbă, cu temperaturi plăcute și zile tot mai însorite.

Meteorologii de la ANM anunță, în prognoza meteo pe patru săptămâni, că vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi ușor mai ridicate decât ce ar trebui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Angajări la stat. POSTURI vacante în instituții publice din județul Alba. LISTA, condiții pentru candidați, calendar

Publicat

Angajări la stat. În această perioadă se fac angajări în mai multe instituții publice din județul Alba. Sunt vacante diferite posturi. Sunt organizate concursuri pentru ocuparea acestora.

Candidații interesați trebuie să îndeplinească mai multe condiții, privind studiile, vechimea de muncă și alte cerințe.

Lista posturilor vacante

Angajări la stat: Alba Iulia

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia

  • medic specialist…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba Iulia, Abrud și alte localități din Alba. Lucrări programate până în 5 aprilie

Publicat

Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de mentenanță. Din cauza acestora, vor fi întreruperi de curent în mai multe localități din județul Alba.  

Furnizarea energieie electrice va fi întreruptă temporar pe străzi din Alba Iulia, Abrud, dar și din alte localități din județ.

Întreruperi programate la energie electrică în localități din județul Alba

Marți,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Primăria Zlatna a cumpărat două mașini pentru măturarea și aspirarea trotuarelor și a spațiilor interioare. Cât au costat

Publicat

Trotuarele și parcările Zlatna, dar și spațiile interioare din Hala agroalimentară, Casa de cultură sau sala de evenimente din oraș vor fi măturate și aspirate cu ajutorul a două noi utilaje cumpărate recent de către Primărie. Cele două mașini de măturat-aspirat și frecat aspirat au costat circa 25.000 de euro. 

Primăria Zlatna a cumpărat recent, prin intermediul platformei SEAP, o mașină de măturat-aspirat și o mașină de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe