Connect with us

Eveniment

FOTO: Microbuz de transport marfă, distrus din cauza unui scurtcircuit la compartimentul motor pe DN 1, în județul Sibiu

Publicat



Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la un microbuz, aflat pe DN 1, în localitatea Cristian din județul Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, un echipaj de pompieri militari și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență pe DN 1, Cristian pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui microbuz transport marfă.

Incendiul a fost localizat și lichidat prompt iar șoferul cu traumatism cranio-facial a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital.

Conform sursei citate, a ars aproximativ 60%, din autovehicul iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Două persoane din Alba au vrut să primească gratuit câte un Iphone 11, dar vor merge la închisoare. Ce plan au pus în aplicare

Publicat

Două persoane din Alba, un bărbat și o femeie, au pus la cale un plan prin care să primească gratuit două telefone Iphone 11 Pro Max. Însă, în urma planului cei doi au ajuns să fie cercetați pentru înșelăciune, iar recent condamnați. 

Au fost condamnați de Judecătoria Alba Iulia, în data de 15 mai, la închisoare cu executare. 

Condamnarea a venit la patru ani de la comiterea faptei.

Modul în care aceștia au procedat este unul simplu. În linii mari aceștia au încheiat un contract de telefonie mobilă cu o firmă din Alba Iulia. Pe lângă contractul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Pasageri BLOCAȚI pe Aeroportul Cluj. Sunt probleme cu SCANNERELE de securitate

Publicat

Probleme la Aeroportul Cluj-Napoca, unde sute de pasageri sunt blocați din cauza unor defecțiuni cauzate de pene de curent. Potrivit unor surse cluj24.ro. scannerele de securitate se restartează frecvent din această cauză.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Cifrele de şcolarizare pentru anul şcolar și universitar 2024 – 2025, aprobate de Guvern

Publicat

Guvernul a aprobat în ședința de joi cifrele de școlarizare pentru învățământul preuniversitar de stat şi pentru învățământul superior de stat, în anul şcolar/universitar 2024 – 2025. 

Astfel, printr-o hotărâre au fost stabilite numărul de locuri disponibile pentru școlarizarea copiilor, elevilor și studenților pentru anul școlar/universitar 2024-2025, inclusiv pentru etnici români din afara granițelor, cetățeni români cu domiciliul stabil în străinătate și pentru cetățeni străini în baza documentelor bilaterale în vigoare și a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Vasile Țopa, reales ca rector al UTCN. Cu sprijinul Centrului Universitar Nord de la Baia Mare

Publicat

Vasile Țopa a câștigat, joi, un nou mandat de rector al UTCN, pentru o perioadă de 5 ani, la alegerile desfășurate în cadrul universității.

Potrivit unor surse, Vasile Țopa ar fi obținut 348 de voturi, în timp…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe