Connect with us

Eveniment

FOTO: Ministerul Sănătății a lansat licitația pentru construirea unui centru de arși la Târgu Mureș

Publicat


sursa foto: Facebook / Ministerul Sănătăţii - România

Ministerul Sănătății a anunțat vineri, 3 martie 2023, că a lansat licitația pentru construirea unui centru de arși în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș.

Ministerul Sănătății a informat că a publicat anunțul pentru licitația în vederea execuției noului corp de clădire al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș – Centrul de Arși.

Finanțarea acestuia va fi asigurată din fonduri de la Banca Mondială.

Centrul de arși va avea 25 de săli de operație, 44 de paturi de ATI și o secție de mari arși.

(sursa: Mediafax)

sursa foto: Facebook / Ministerul Sănătăţii – România


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Electrica Furnizare: schimbări la facturi din februarie. Consultanță privind noutățile, pentru clienți, până în 1 martie. Program

Publicat

Electrica Furnizare a anunțat schimbări privind facturile de energie electrică și gaze naturale. Detalii despre noutăți și modalitățile de plată vor putea fi obținute și de la punctele de relații cu clienții, unde este program prelungit.

Potrivit companiei, odată cu finalizarea optimizărilor complexe ale sistemelor informatice, au fost implementate, începând cu luna februarie, o serie de modificări ce vizează:

  • structura…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Simulare Evaluare Națională. Niciun elev de clasa a VIII-a din Cluj nu a obținut media 10. Peste 72% au medii peste 5

Publicat

Niciun elev nu a obținut media 10 la simularea examenului de Evaluăre Naționale în județul Cluj. Au fost în total 8 note de zece la limba română, limba maternă și matematică, disciplinele la care au avut loc simulările.

Citește mai departe

Alba

Vremea în Transilvania și în țară până în 10 martie: Extrem de cald la început, apoi se întoarce frigul. Prognoza meteo PE REGIUNI

Publicat

Vremea în Transilvania și în țară până în 10 martie: Extrem de cald la început, apoi se întoarce frigul. Meteorologii anunță că sfârșitul iernii 2024 va aduce o vreme neobișnuit de caldă pentru data din calendar. Va fi extrem de cald, cu temperaturi maxime ce urcă, în unele zone, până la valori de 18 grade Celsius. Apoi, se anunță o scădere bruscă a temperaturilor, un val de frig care va afecta toate regiunile țării.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. La 1 martie se DESCHIDE oficial Parcul Zorilor din Cluj-Napoca

Publicat

Parcul Zorilor, situat în cartierul cu același nume din Cluj-Napoca,  a fost amenajat pe o suprafață de 1,2 hectare, iar investiția se ridică la 1,6 milioane de euro. Proiectul a inclus plantarea a 188 arbori și 244 arbuști,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe