Connect with us

Eveniment

FOTO: Modernizarea unui drum judeţean de pământ, prima investiţie realizată de CJ Sălaj prin programul „Anghel Saligny”

Publicat



sursa foto: Facebook / Consiliul Judeţean Sălaj

Un drum județean de pământ a fost transformat într-o arteră rutieră modernă printr-un proiect inițiat de Consiliul Județean (CJ) Sălaj, cu o valoare de 11 milioane de lei. Aceasta reprezintă prima investiție realizată de instituție prin intermediul Programului „Anghel Saligny”.

Potrivit unei postări pe contul de Facebook al administraţiei judeţene, recepţia lucrărilor de modernizare a drumului DJ 109P Camăr – limită Satu Mare, un fost drum de pământ în lungime de 3,5 kilometri, a avut loc joi, în prezenţa autorităţilor locale şi judeţene.

„Zilele trecute am finalizat un drum judeţean în nord-estul judeţului, astăzi inaugurăm o investiţie în zona de nord-vest, iar peste două săptămâni vom recepţiona lucrările la un drum din partea de nord.

Intervenim în toate zonele unde se impune, pentru a asigura conexiuni rutiere modernizate cu toate judeţele vecine.

Prin acest proiect, am demonstrat că putem avea o colaborare foarte bună nu doar cu administraţia locală, ci şi cu ministerele de resort, în speţă cu Ministerul Dezvoltării.

Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la succesul acestui proiect”, a declarat preşedintele CJ Sălaj, Dinu-Iancu Sălăjanu.

La recepţia lucrărilor au mai fost prezenţi deputatul Seres Dénes, vicepreşedintele CJ Sălaj, Szilágyi Róbert István, reprezentanţi ai primăriilor din zonă, ai constructorului, proiectantului şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii. Agerpres

sursa foto: Facebook / Consiliul Judeţean Sălaj


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Autobuz cu hidrogen testat, cu pasageri, la Cluj-Napoca. Puteți călători gratuit cu Emil Boc și ambasadorul Marii Britanii

Publicat

Un autobuz cu hidrogen va fi testat la Cluj-Napoca. Clujenii pot călători și ei gratuit cu acest autobuz, în care vor face un test și Excelența Sa, Ambasadorul Marii Britanii, Giles Matthew Portman, și primarul Emil Boc.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Trei absolvenți ai școlilor militare de subofițeri de jandarmi, repartizați la Jandarmeria Alba

Publicat

Adriana, Marian și Paul, trei absolvenți ai Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni, au fost repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba.

„La debutul în carieră, aceștia vor parcurge o perioadă de 6 luni de tutelă profesională, care îi va iniția în tainele meseriei de jandarm.

Îi felicităm și le urăm mult succes!

Vă reamintim că mai aveți timp să vă înscrieți în cursa pentru cele 700 de locuri la școlile militare de subofițeri de jandarmi”, au transmis reprezentanții…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. O instalație va transforma deșeurile de la CMID în energie electrică. A fost semnat contractul

Publicat

O instalație care va dezintegra deșeurile municipale și le va valorifica energetic a fost achiziționată de Consiliul Județean Cluj. „Gunoiul de la CMID va fi o amintire”, a declarat Alin Tișe.

Președintele…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Expoziție inedită la muzeul din Alba Iulia, de 1 Iunie: Peste 170 de figurine din plastic cu Batman și inamicii săi vor fi expuse

Publicat

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va găzdui timp de aproape o lună o expoziție inedită. Expoziția a o fost gândită pentru cei mici, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului.

Este vorba despre o colecție privată cu figurine din plastic cu personajul de benzi desenate și filme, Batman. 

O colecție care numără peste 170 de figurine din plastic cu Batman, Robin și inamicii lor: Joker, TwoFace, The Penguin, sau Poision Ivy. De asemenea vor fi expuse și mai multe automobile ale supereroului (Batmobile). 

Expoziția va fi una inedită…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe