Connect with us

Eveniment

FOTO: ”Mulțumiri și respect!”. Un tânăr a donat un snowmobil salvamontiștilor din Mureș

Publicat


Gest impresionant făcut de un tânăr. Acesta a donat salvamontiștilor de la Salvamont Mureș un snowmobil. Gestul făcut de tânăr i-a impresionat pe salvamontiști, care în urmă cu un an l-au salvat pe tânăr, după ce acesta a suferit o fractură în timp ce se afla pe vârful Saca Mare din munții Gurghiu.

Salvamontiștii i-au mulțumit tânărului pentru slowmobil, pe care cu siguranță îl vor folosi pentru salvarea altor persoane.

 

Salvamont Salvaspeo Muresa postat pe pagina de Facebook mesajul de mulțumire, alături de un colaj foto în care au pus ”în oglindă” fotografii de la incidentul petrecut în aceeași perioadă a anului trecut, când au intervenit pentru salvarea tânărului.

Astăzi vă împărtășim câteva poze și o poveste deosebită!

Pozele au fost făcute în ianuarie 2022, respectiv în ianuarie 2023!

În prima parte a pozelor vedeți finalul unei operațiuni de salvare, când echipa Salvamont Mureṣ a salvat un tânăr care a suferit o fractură de femur pe vârful Saca Mare din munții Gurghiu.

În a doua parte a pozelor apare același tânăr și aceiași salvamontiṣti care preiau un snowmobil pe care tânărul salvat l-a donat Serviciului Județean Salvamont Mureṣ!

În ciuda faptului că nu am salvat niciodată pe cineva pentru a primi un cadou de mulțumire, am fost foarte emoționați și recunoscători să primim această donație pe care sigur o vom folosi pentru salvarea altor persoane accidentate în viitor!

Mulțumiri ṣi respect!” – a scris Salvamont Mureș pe pagina de Facebook.

A mai nap egy pár képet és egy szép történetet osztunk meg önökkel!

A képek 2022 januárjában valamint 2023 januárjában készültek ! Az történet első fele éppen egy befejezett mentő akció közben játszódik amikor egy fiatalembert mentettünk aki combcsont törést szenvedett a Nagy-Mező-havas csúcson a Görgényi havasokba.

A második rész ugyanarról a fiatalemberről és hegyimentőkről szól… akik éppen átveszik azt a snowmobilt amit a megmentett fiatalember adományozott a Maros Megyei Hegyimentő Szolgálatnak !

Annak ellenére, hogy sosem azért mentettünk meg valakit, hogy hála ajándékot kapjunk nagyon meghatottan és hálásan vettük át ezt az adományt amivel természetesen más bajba jutott személyeken fogunk segíteni !

Köszönet érte és tiszteletet!

 


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

29 martie-3 aprilie: Olimpiada sportului militar liceal, etapa I, la Alba Iulia. 180 de elevi vor participa la Spartachiadă

Publicat

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia găzduiește, în perioada 29 martie – 3 aprilie 2024, Olimpiada sportului militar liceal – etapa I.

Competiția, cunoscută și sub numele de „Spartachiada”, este organizată și condusă de către Serviciul Educație Fizică Militară din cadrul Statului Major al Apărării, în baza calendarului sportiv pentru anul 2024, și va alinia la start aproximativ 180 de elevi din cele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

AUR și-a desemnat CANDIDATUL la Primăria Cluj. Călin Cozma: Sunt singurul dintre candidații înscriși NĂSCUT în Cluj-Napoca

Publicat

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a desemnat candidatul la Primăria Cluj-Napoca. Acesta este Călin Cozma, artist liric, bas-bariton cu peste 300 de spectacole interpretate pe scene internaționale, antreprenor cu afaceri…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Premierul Marcel Ciolacu: nu este oportun. Nu mai suntem în pandemie

Publicat

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu consideră oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Spune că nu mai suntem în pandemie, să fie necesare astfel de măsuri.

„Vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică, cel legat de programul magazinelor și închiderea magazinelor la sfârșit de săptămână.

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Ce spune premierul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Start-Up Nation 2024: buget de aproximativ 400 de milioane de euro

Publicat

Ediţia din acest an a programului Start-Up Nation va beneficia de finanţare europeană, în valoare de aproximativ 400 de milioane de euro.

Cel puțin asta a declarat joi Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT).

„Ediţia din acest an a programului Start-Up Nation va aduce, astfel, o serie de noutăţi.

În primul rând, acesta va beneficia de finanţare europeană, în valoare de aproximativ 400 de milioane de euro….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe