Connect with us

Eveniment

FOTO: ”Mulțumiri și respect!”. Un tânăr a donat un snowmobil salvamontiștilor din Mureș

Publicat


Gest impresionant făcut de un tânăr. Acesta a donat salvamontiștilor de la Salvamont Mureș un snowmobil. Gestul făcut de tânăr i-a impresionat pe salvamontiști, care în urmă cu un an l-au salvat pe tânăr, după ce acesta a suferit o fractură în timp ce se afla pe vârful Saca Mare din munții Gurghiu.

Salvamontiștii i-au mulțumit tânărului pentru slowmobil, pe care cu siguranță îl vor folosi pentru salvarea altor persoane.

 

Salvamont Salvaspeo Muresa postat pe pagina de Facebook mesajul de mulțumire, alături de un colaj foto în care au pus ”în oglindă” fotografii de la incidentul petrecut în aceeași perioadă a anului trecut, când au intervenit pentru salvarea tânărului.

Astăzi vă împărtășim câteva poze și o poveste deosebită!

Pozele au fost făcute în ianuarie 2022, respectiv în ianuarie 2023!

În prima parte a pozelor vedeți finalul unei operațiuni de salvare, când echipa Salvamont Mureṣ a salvat un tânăr care a suferit o fractură de femur pe vârful Saca Mare din munții Gurghiu.

În a doua parte a pozelor apare același tânăr și aceiași salvamontiṣti care preiau un snowmobil pe care tânărul salvat l-a donat Serviciului Județean Salvamont Mureṣ!

În ciuda faptului că nu am salvat niciodată pe cineva pentru a primi un cadou de mulțumire, am fost foarte emoționați și recunoscători să primim această donație pe care sigur o vom folosi pentru salvarea altor persoane accidentate în viitor!

Mulțumiri ṣi respect!” – a scris Salvamont Mureș pe pagina de Facebook.

A mai nap egy pár képet és egy szép történetet osztunk meg önökkel!

A képek 2022 januárjában valamint 2023 januárjában készültek ! Az történet első fele éppen egy befejezett mentő akció közben játszódik amikor egy fiatalembert mentettünk aki combcsont törést szenvedett a Nagy-Mező-havas csúcson a Görgényi havasokba.

A második rész ugyanarról a fiatalemberről és hegyimentőkről szól… akik éppen átveszik azt a snowmobilt amit a megmentett fiatalember adományozott a Maros Megyei Hegyimentő Szolgálatnak !

Annak ellenére, hogy sosem azért mentettünk meg valakit, hogy hála ajándékot kapjunk nagyon meghatottan és hálásan vettük át ezt az adományt amivel természetesen más bajba jutott személyeken fogunk segíteni !

Köszönet érte és tiszteletet!

 


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

”Dumnezeu schimbă viața romilor”. Rugăciune la Cluj de Ziua Internațională a Romilor – 8 aprilie, cu 400 de persoane.

Publicat

Partida Romilor” Pro-Europa” Cluj împreună cu Bisericile Rugul Aprins și Maranata Cluj organizează în 8 aprilie, de Ziua Internațională a Romilor, o acțiune de evanghelizare creștină.

Evenimentul are loc de la ora 17 la Univers T din Cluj-Napoca, fiind așteptate peste 400 de persoane din întreg județul Cluj.

”Dumnezeu schimbă viața romilor. Ne vom ruga în Postul Pastelui și de ziua noastră. Va fi o adunare a tuturor bisericilor rome neoprotestante din județul Cluj, iar în prima parte a zilei va fi o slujba religioasa ortodoxa la Facultatea de Teologie oficiată de episcopul Benedict Bistriteanul”, a spus liderul organizației de tineret a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

CTP Cluj-Napoca, parteneriat cu platforma tranzy.ai pentru DIGITALIZAREA mobilității URBANE

Publicat

Compania de Transport Public Cluj-Napoca, alături de Primăria şi Consiliu Local Cluj-Napoca, anunţă realizarea unui parteneriat strategic cu tranzy.ai, pentru managementul de flotă şi automatizarea de procese şi operare zilnică pentru circa 400 de vehicule şi resurse implicate în transportul de călători.

De asemenea, colaborarea inaugurează şi implementarea unei politici de Open Data, cu beneficii directe pentru cetăţeni, autorităţi, mediul de business şi compania de transport.

CTP Cluj-Napoca, parteneriat cu platforma tranzy.ai pentru digitalizarea mobilității urbane

CTP Cluj-Napoca accesează în mod gratuit platforma tranzy.ai şi funcţiile de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Eveniment

Spectacol de tango argentinian, pe scena Casei de Cultură Hunedoara. Când va avea loc

Publicat

Duminică, 2 aprilie 2023, la Casa de Cultură Hunedoara va avea loc un spectacol de tango argenian.

Potrivit Casei de Cultură Hunedoara, prinde ultimele bilete la spectacolul ARGENTINA, MI AMOR ( Invitată specială- Iulia Merca- Opera Națională Cluj), duminica, 2 aprilie 2023.

ARGENTINA, MI AMOR (Invitată specială- Iulia Merca- Opera Națională Cluj), ora 18:00.

Prețul biletului este 40 lei, iar acestea se pot achiziționa atât online cât și de la casieria Casei de Cultură, de luni până vineri, în intervalul orar 16:00 – 19:00!

sursa foto: Facebook / Casa de Cultură Hunedoara

Citește mai departe

Cluj

Guvernul a APROBAT legile Educației. Acestea vor fi dezbătute în procedură de urgență la Parlament

Publicat

Guvernul a adoptat, miercuri, legile Educației. Conform ministrului Educației, Ligia Deca, acestea vor fi dezbătute în procedură de urgență, la Parlament, într-o comisie comună, scrie Alba24.ro.

”Proiectele au fost prezentate în ședința de Guvern de astăzi și suntem în momentul în care forma lor agreată merge în dezbatere parlamentară. A fost aprobată o procedură de urgență în așa fel încât în Parlament să putem purta discuția cu comisiile reunite de educație”, a declarat ministrul.

„Am primit toate avizele, am integrat punctele de vedere venite de la experţii tuturor ministerelor care un cuvânt de spus în ceea ce înseamnă…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe