Connect with us

Eveniment

FOTO: Nicolae Ciucă a inaugurat piaţa agroalimentară din Şimleu Silvaniei, județul Sălaj, cumpărând ceapă şi mere

Publicat



sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă

Vineri, a avut loc inaugurarea Pieței agroalimentare din Șimleu Silvaniei, un proiect evaluat la aproximativ opt milioane de euro. La eveniment au participat președintele Senatului, Nicolae Ciucă, vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode, europarlamentarii Daniel Buda și Rareș Bogdan, precum și autoritățile locale și județene.

În cadrul unui tur al pieţei, Nicolae Ciucă a cumpărat de la localnici ceapă de Pericei şi mere şi a făcut o adevărată baie de mulţime, discutând şi dând mâna cu numeroşi cetăţeni.

Ce a susținut președintele Senatului, Nicolae Ciucă

„Trebuie să creăm condiţii umane, civilizate, pentru că acei oameni pe care i-am văzut astăzi că vin aici, la tarabă, cu mâinile crăpate, să nu stea pe timpul iernii în frig, să-şi vândă produsele.

Asta este ceea ce trebuie să facă fiecare dintre cei care şi-au asumat responsabilitatea să conducă.

Atunci când conduci, trebuie să te gândeşti că îi reprezinţi pe acei oameni. Iar acei oameni au aşteptări şi, într-un mandat, trebuie să facem în aşa fel încât aşteptările lor să fie împlinite”, a declarat preşedintele Senatului.

„Cea mai frumoasă şi modernă piaţa agroalimentară din Transilvania”

Primarul din Şimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, a precizat că, în opinia sa, este cea mai frumoasă şi modernă piaţa agroalimentară din Transilvania, urmând să deservească aproape jumătate de judeţ.

Noua clădire a fost realizată pe amplasamentul principalei pieţe a oraşului, proiectul fiind demarat în 2020. Suprafaţa totală a amplasamentului este de 2.720 de metri pătraţi, din care suprafaţa de expunere produse este de circa 8.000 metri pătraţi. Agerpres

sursa foto: Facebook / Nicolae Ionel Ciucă


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Flaviu Udrea: Floreștiul nu mai poate irosi încă patru ani așteptând să se schimbe ceva

Publicat

Flaviu Udrea, candidat din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI la funcția de primar al comunei, ne vorbește despre nemulțumirile sale legate de prestația actualei administrații locale și propunerea pe care o face…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Peste 3000 de liberali vor fi prezenți miercuri la Alba Iulia. PNL Alba își lansează oficial candidații la alegerile locale

Publicat

Peste 3000 de liberali vor fi prezenți miercuri, 8 mai, la Alba Iulia.  Toți se vor aduna în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina.

Aceștia vor fi prezenți pentru a-i susține pe cei ce vor apărea pe buletinele de vot la alegerile locale și europarlamentare din acest an. 

Mai pe scurt, PNL Alba își va prezenta candidații pentru toate primăriile din județ. Vor fi prezenți actualii primari de orașe ai PNL, dar și toți candidații din comunele județului.

De asemenea va fi lansată oficial și candidatura lui Mircea Hava pentru încă un mandat de euro…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Neluțu Varga, patronul CFR Cluj, gata „să bată palma” cu Dani Coman: „Va fi preşedinte cu puteri depline”

Publicat

Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Neluțu Varga, a declarat că , în proporție de 90%, Dani Coman va fi președintele clubului.

Asta după ce Cristi Bălaj a plecat de la echipa clujeană de fotbal.

Neluțu Varga,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ploaia de meteoriți Eta Lyride, vizibilă în dimineața de 8 mai, din Transilvania. Curentul de meteori, observat din antichitate

Publicat

Ploaia de meteoriți Eta Lyride (η-Lyrid) va fi foarte vizibilă în dimineața de 8 mai, dar și în noaptea următoare, din cea mai mare parte a Transilvaniei. 

În această perioadă, va exista o șansă de a vedea meteori η-Lyrid ori de câte ori punctul de radiant al ploii – în constelația Lyra – se află deasupra orizontului, numărul de meteori vizibili crescând cu cât punctul de radiant este mai înalt pe cer.

De la Târgu-Mureș, punctul de radiant este circumpolar, ceea ce înseamnă că se află întotdeauna deasupra orizontului, iar ploaia va fi activă pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe