Connect with us

Alba

FOTO: Noi lucrări de modernizare la Teiuș și în satele aparținătoare orașului. Unde se fac investiții

Published

on



Noi lucrări de modernizare la Teiuș și în satele aparținătoare orașului. Primăria anunță dotări la căminele culturale din Căpud, Pețelca și Beldiu. Se fac și asfaltări în mai multe zone.

”Montăm două sisteme de încălzire-răcire în fiecare dintre căminele culturale ale satelor Căpud, Pețelca și Beldiu.

Astfel, asigurăm un climat de confort necesar concetățenilor noștri, atât iarna, cât și vara. Sobele cu lemne devin o amintire.

Curba de la Căpud se reface prin turnarea unui strat de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, apel pentru donare sânge. Este nevoie de grupele AB pozitiv și B negativ

Published

on

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba a lansat marți un nou apel la donare sânge, pentru donatorii din județ. Potrivit reprezentanților centrului, este nevoie de donatori cu grupele AB pozitiv și B negativ.

„Rugăm donatorii cu grupele AB pozitiv și B negativ să vină la noi în centru, pentru a dona sânge. La aceste grupe stocul este insuficient și nu facem față solicitărilor tot mai numeroase.

Vă așteptăm la donare și vă mulțumim”, au scris reprezentanții centrului, marți, pe pagina de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Limite mai stricte pentru poluarea aerului în Uniunea Europeană. Ce drepturi vor avea cetățenii care se îmbolnăvesc

Published

on

Miniştrii mediului din Uniunea Europeană au aprobat luni, 14 octombrie, limite mai stricte privind poluarea aerului, aplicabile din 2030. Statele membre vor putea solicita amânarea termenului limită, dacă sunt îndeplinite unele condiții specifice. De asemenea, cetățenii vor avea dreptul la compensaţii în caz că se îmbolnăvesc din cauza nerespectării reglementărilor. 

Potrivit unui comunicat al Consiliului UE, poluarea aerului este responsabilă pentru aproximativ 300.000 de decese premature anual în Europa,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Cometă vizibilă la Alba Iulia. Ce este și de unde vine C/2023 A3. Ultima dată a fost privită de oamenii de Neanderthal

Published

on

Cometă vizibilă la Alba Iulia. Mai multe fotografii realizate de Ioan Lăpăduș, au fost postate online, pe Facebook. Este o cometă care nu s-a mai apropiat de Pâmânt de foarte mult timp. Ultimii care au privit-o sunt oamenii de Neanderthal, acum 80.000 de ani. 

Cometa poate fi observată și în zilele următoare, imediat după apusul serii.

Ioan Lăpăduș a răspuns în comentarii unei întrebări legate de ora la care se vede cel mai bine.

”Pe la ora 19:00. Dar cel mai bine se vede după ce se întunecă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Scandal la Casa de Pensii Alba. Zeci de pensionari cu pensia mărită, dar fără bani. Directoarea dă vina pe aplicație

Published

on

Scandal la Casa de Pensii Alba. Zeci de pensionari au luat cu asalt instituția, marți, pentru a obține răspunsuri la situația în care se află. Deși unii dintre ei au primit mai multe decizii de recalculare, cu pensia mărită, banii aferenți nu le-au intrat în conturi. Oamenii au încercat să obțină informații de la șefa casei, Cornelia Miclea.

Aceasta a venit din birou între oameni, când a aflat că reporterii Alba24 sunt la fața locului și a încercat să dialogheze cu aceștia, fără însă a reuși să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading