Connect with us

Eveniment

FOTO. Nu-i prost cine cere. La ce PREȚ s-au scos la vânzare 2 camere într-un bloc vechi la Cluj

Publicat


Se știe că Clujul se află de ceva timp într-o bulă imobiliară despre care se tot spune că stă să se spargă. Timpul trece și bula se tot umflă. Până unde va escalada piața imobiliară clujeană?

Un apartament „bombardat” de două camere din cartierul Gheorgheni, construit în 1989, situat la etajul 3 a fost listat pe piață la aproape 100.000 euro, preț cu care acum 10 ani îți luai casă în Făget. E adevărat, se spune că nu e prost cine cere ci cel care dă.  Dac-ar fi să ne luăm după asta, ajungem la vorba lui Lăpușneanu Vodă, „proști da’ mulți”, asta pentru că cererea, cea care stabilește prețul, este în creștere.

apartament 2

Foarte mulți din județele învecinate vor să se mute în Eldorado de pe Someș și nu se uită la bani, doar pentru a intra în posesia unui buletin în orașul de 5 stele.

apartament 3

Revenind la apartamentul în cauză, la cei 45 mp pe care-i are, prețul cerut pe metrul pătrat este de 2.200 euro, mult peste media națională. În zonă, acum un an, un apartament asemănător se vindea cu 87.000 euro.

apartament 4

Un apartament cu două camere dar construit după 2010 ajunge pe piață și la 130.000 euro.

Sursa/ Foto: compariimobiliare.ro

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Urmărește știrile Cluj24.ro pe…

[Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Val de premii ale elevilor clujeni la Olimpiada Națională de Coregrafie de la Cluj-Napoca

Publicat

Cei mai buni elevi care studiază discipline coregrafice în învățământul preuniversitar din România, au participat la Cluj-Napoca, în perioada 22 -25 aprilie, la Olimpiada Națională de Coregrafie.

La această…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Cinci clasări pe podium pentru juniorii CS Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Taekwondo

Publicat

Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București.

Citește mai departe

Alba

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate, pe bază de prescripţie medicală. Ce spune ministrul Sănătății

Publicat

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate, pe bază de prescripţie medicală. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru.

Citește mai departe

Cluj

Prima expoziție Gustav Klimt prezentată în Cluj, la MINA Pop-Up, a fost văzută deja de peste 3.000 de clujeni, la Iulius Mall

Publicat

„Gustav Klimt. The Immersive Show” este prima expoziție dedicată lucrărilor celebrului pictor austriac, cunoscut pentru operele sale simboliste și stilul Art Nouveau, prezentată la Cluj, în cadrul MINA Pop-Up, ediția…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe